📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up
chyba za lekka
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
chyba za lekka
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
To jest wszystko wyliczone. Po pierwszym użyciu rączka odpadnie od temperatury i waga będzie ok.
kurwa ta patelnia jest genialna można ją napierdalac, ale nie o to mi chodzi. Jesli wrzucisz na nia jedzenie do smarzenia wszystko raze bedzie gralo i stabilnie stało - Pewnie nie, ale producent myslał, że tak ;p Hehe.
chcesz usmażyć jajko, to wrzucasz jajko i kamień i się trzyma
kurwa jak luz to luz
Ona jest tak wyważona, żeby kobieta smażąc coś musiała stać przy kuchence i się nie nudziła. Dodatkowo wyważenie powoduje lepszy zamach w razie kiedy mąż powie "Zupa była za słona". Wtedy bierze tą patelnię i......
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów