📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
iggiamakim napisał/a:
Czy tylko mnie się wydaje, że kierownik czarnego samochodu popierdalał lewym pasem bez świateł??? Ok. 10-11 sekundy widać, że nie oświetla przodu jezdni.
Dokładnie
mam nadzieje ze kurwe motopizde odratowali i jedyne czym będzie ruszał to gałki oczne
Jedziesz sobie spokojnie autkiem lewym pasem i nagle z tyłu słyszysz wycie szlifierki. Co robisz?
1. Zostajesz na swoim pasie - Motocipa akurat jest ślepa i wpierdala ci się w tył. Inne motocipy w komentarzach już cię gryzą, że niby twoja wina.
2. Zmieniasz pas na prawy - motocipa akurat chciała cię wyprzedzać prawym i wpierdala ci się w tył. Inne motocipy w komentarzach już cię gryzą, że niby twoja wina.
Jakby motocipa przyjebała w barierki to też inne motocipy by mówiły że wina kierowcy. Nawet jakby tam nie było samochodu to też by była wina kierowcy przecież
1. Zostajesz na swoim pasie - Motocipa akurat jest ślepa i wpierdala ci się w tył. Inne motocipy w komentarzach już cię gryzą, że niby twoja wina.
2. Zmieniasz pas na prawy - motocipa akurat chciała cię wyprzedzać prawym i wpierdala ci się w tył. Inne motocipy w komentarzach już cię gryzą, że niby twoja wina.
Jakby motocipa przyjebała w barierki to też inne motocipy by mówiły że wina kierowcy. Nawet jakby tam nie było samochodu to też by była wina kierowcy przecież
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów