Srogie jebnięcie. Wygląda na to że leciał z taką nadświetlną że puszki nie zobaczył.
Nie oceniaj go ! Może zasłabł za kierownicą motocykla, a Ty go posądzasz ! Żartuje, zasłużyła spierdolina umysłowa, na szybki postój.
Kto zawinił i czemu kierownik auta ?
Widziałem tu paru speców od zjebania umysłowo-motopizdowego.
Kto zawinił i czemu kierownik auta ?
No jak czemu. Bo wlecze sie pizda lewym pasem. Prawym masz jechac jak jest wolny. Lewym osiaga sie predkosci pierwsze kosmiczne. Jak chcesz na grzyby w niedziele.jechac, wybierasz prawy.
No jak czemu. Bo wlecze sie pizda lewym pasem. Prawym masz jechac jak jest wolny. Lewym osiaga sie predkosci pierwsze kosmiczne. Jak chcesz na grzyby w niedziele.jechac, wybierasz prawy.
Limity są dla wszystkich bo fizyka jest dla wszystkich. Lewy pas do zapierdalania służy tylko w jebanej komunistycznej Polsce, gdzie pedzie z mikropenisami muszą poczuć adrenalinę za kierownicą zabijając przy okazji ludzi. Złota zasada - chcesz się zajebać to zrób to tak, aby nie uprzykrzać życia innym.
Może akurat patrzył w lusterka przed zmianą pasa bo motocykle są wszędzie.... Teraz już dosłownie
Niedługo będzie więcej materiałów z PL bo i u nas zrobiło się ciepło więc zalęgło się od robactwa na drogach
Limity są dla wszystkich bo fizyka jest dla wszystkich. Lewy pas do zapierdalania służy tylko w jebanej komunistycznej Polsce, gdzie pedzie z mikropenisami muszą poczuć adrenalinę za kierownicą zabijając przy okazji ludzi. Złota zasada - chcesz się zajebać to zrób to tak, aby nie uprzykrzać życia innym.
Ja też tak myślę. Jeżeli osiągam na drodze jej V maxa konstrukcyjnego drogi, czyli na polskiej ekspresówce 130km/h to czymkolwiek bym nie jechał (a zdarzało się że dużym busem często podróżowałem) to ustępuje (zjeżdżam na prawy pas) tylko wtedy gdy mogę cały manewr łącznie z powrotem na lewy pas poczynić bez hamowania jak i bez nadmiernego pałowania silnika. Czyli wtedy gdy jestem w stanie ocenić horyzont zdarzeń : ile przepuszczam pojazdów versus czy zdążę je przepuścić zanim dotrę z moją prędkością na prawym pasie do pierwszego pojazdu który wymusi moje hamowanie.
Resztę spierdoliny do wora, a wór do jeziora (cytując klasyka)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów