Gdyby nie ciezarowka facet w dzinsach by
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Może mały ale wariat... w każdym bądź razie butów nie ma, więc wiadomo dla kogo ta walka skończy się śmiercią
Ten w pomarańczowych spodenkach przed walką chyba połkną w całości arbuza
Mi to wygląda że ten kurdupel chciał wysokiemu laskę zrobić, na co on nie miał ochoty.
Smutas napisał/a:
Mi to wygląda że ten kurdupel chciał wysokiemu laskę zrobić, na co on nie miał ochoty.
Widzę pedalskie skojarzenia się ujawniają
Don-Czesław, ty, jak rozumiem, to pedała dopiero wtedy rozpoznajesz jak cię od tylca zakołkuje?
kurwa już się bałem, że będzie tragedia po tym jak but spadł.. uff. było blisko.
Nie wiem o co chodzi ale piwko wypiję
W tle sędzia w czarno-białej koszulce stoi, ale wszystko zgodnie z zasadami.
emocje jak na grzybach
Ej kurde koleś w zaawansowanej ciąży a on go po brzuchu kopie bezczelny. Wstyd
To się nazywa dociążanie pięści
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów