📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jak będe chciał poczytać joemonstera to sobie wpiszę w przeglądarce joemonster.org!
naprawdę nie musicie wrzucać tu materiałów z innych stron, przecież umiemy obsługiwać przeglądarki
naprawdę nie musicie wrzucać tu materiałów z innych stron, przecież umiemy obsługiwać przeglądarki
zyzyryxy napisał/a:
jak będe chciał poczytać joemonstera to sobie wpiszę w przeglądarce joemonster.org!
to moze wogole przestanmy wrzucac tu rozne materialy bo przeciez wiekszosc i tak pochodzi z innych stron i kazdy te strony moze sobie wpisac w przegladarke
joemonster tez nie jest wyjatkiem i wiekszosc materialow ktore tam pojawiaja sie pochodza z innych stron, glowie z rosyjskich
masz link skad joemonster pozyczyl fotki
warnet.ws/news/60675
@zyzyryxy
ja nie wchodzę na dzoemonter.org i bym tego nie zobaczył, a fajne nawet
ja nie wchodzę na dzoemonter.org i bym tego nie zobaczył, a fajne nawet
Apple rozjebany. Czemu mnie to nie dziwi.
UPS najlepszy
— Albert Einstein
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów