📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
7 listopada, 14 listopada, 21 listopada, 28 listopada, dziwnie wypadło lato w tamtym roku.
Zajebiste! Dzięki za przypomnienie. Sam zawsze pamiętałem tylko ostatnią zwrotkę, bo... bo była ostatnia
zajebiste czasy, kiedy telewizory miały większy kineskop, niż przekątną w calach, a filmy zamiast ciągnąć z torrentów to oglądało się w telewizji.
zajebiste czasy, kiedy telewizory miały większy kineskop, niż przekątną w calach, a filmy zamiast ciągnąć z torrentów to oglądało się w telewizji.
Najbardziej wkurwia mnie to, że na TVN te filmy nadal lecą jako SUPER KINO, NOWOŚCI itp...
Bo stare filmy są lepsze niż te nowe...
Najbardziej z pamięci zapadła mi ta zwrotka o Szeregowcu Ryanie, wielce wdzięczny jestem za przypomnienie!
hah super - zdarzało mi się nieraz nucić "Terroryści zajęli się samolotem tarararaa mija się z celem, lalalallalalalalala lalla Steven Seagal z Kurt'em Russell'em". To się naprawdę przyjemnie oglądało!
toż to ten sam pan
Piosenkę tę śpiewa Jarosław Ziętek, a autorką słów jest Małgorzata Buthner-Zawadzka.
@Sethemar
Wlasnie widac ze piosenka wyszla latem... szkoda ze filmy dopiero na listopad szly...
Wlasnie widac ze piosenka wyszla latem... szkoda ze filmy dopiero na listopad szly...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów