Mudżin na macie zawsze spoko!
@up
Żebranie o piwa na sadolu zawsze c🤬jowe.
Chciałeś aby wyszło super a wyszło jak zwykle - c🤬jowo.
Tu nie ma cenzury pedale p🤬lony i nie piszemy 'mudżin' tylko 'murzyn' albo 'asfalt' albo 'cz🤬ch p🤬lony' itp.
G................C
2015-02-25, 10:04
Czyżby to okładanie leżących było ustawione? Wątpię czy ktoś po chwili namysłu doszedłby do wniosku że jednak trzeba dop🤬lić nieprzytomnemu
P................G
2015-02-25, 10:08
Nie Grzegorzu, on wcale go nie okładał, tylko to jest wymuszenie przerwania walki, przecież widać że od niechcenia postukał go po gardzie żeby sędzia bezwarunkowo przerwał bitwę. Po drugie był zamroczony a nie nieprzytomny ( ustawił gardę na głowę ) a to duża różnica w walkach. Z zamroczenia można nagle wyjść dzięki dawce adrenaliny.
pietrasag napisał/a:
Mudżin na macie zawsze spoko!
Nawet nie wiesz kim jest ten "Mudżin" bucu
Sie czepiacie a szlag całkiem przecudnej urody
Spinacie sie jak dupa dziewicy...
@ Velture pedał p🤬lony to Ty! Taki miałem zamiar z mudżinem i p🤬li mnie Twoje zdanie i co o tym sądzisz.
BTW. Znam kilku afroamerykanów "cz🤬chów" i p🤬lić ich choćby dla tego że są czarni ale szacunek mam gdyż władają lepiej niż nie jeden cebulak w tym kraju polszczyzną.
E................9
2015-02-25, 17:34
Prawie jak Dash Punch Jax'a z MK9.
pietrasag a dupa Cie nie boli po spotkaniach z kolegami murzynami??
pietrasag napisał/a:
Spinacie sie jak dupa dziewicy...
@ Velture pedał p🤬lony to Ty! Taki miałem zamiar z mudżinem i p🤬li mnie Twoje zdanie i co o tym sądzisz.
BTW. Znam kilku afroamerykanów "cz🤬chów" i p🤬lić ich choćby dla tego że są czarni ale szacunek mam gdyż władają lepiej niż nie jeden cebulak w tym kraju polszczyzną.
Pedalstwo po całości. Jak ci z dupska robią autostradę to pewnie jesteś w niebie cebulaku.