Ten superbohater nazywa się Flying Man i się nie pierdoli z sądami, aresztami, więzieniami czy uczciwymi procesami. Jesteś winny? To spadasz z dużej wysokości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Filmik zajebisty. A co do samego motywu nikt by tego na głos nie powiedział z polityków ale większość ludzi by się cieszyła z faktu że przestępcy są karani śmiercią. Jednak jest to karanie poza prawem, bez procesu i werdyktu skazującego na śmierć, więc nie chciałbym żeby coś takiego istniało. Nigdy nie wiesz za co następne zacznie karać. Zacznie zabijać policję i wojsko jeśli zrobią na niego nagonkę? Zacznie mordować za przejście na czerwonym świetle jak skończą się pedofile, mordercy i złodzieje?
aż mi się przypomina pewna edycja komiksów o batmanie z lat '90 - Bodajże polska nazwa brzmiała "Mroczne miasto Gotham"
Batman był tam zajebistym przyjemniaczkiem- obdzierał ludzi ze skóry dla zabawy, wypierdalał ludzi przez okna, ucinał łby. to był real-hero a nie jakiś kurwa pedo-hero-w_rurkach
Batman był tam zajebistym przyjemniaczkiem- obdzierał ludzi ze skóry dla zabawy, wypierdalał ludzi przez okna, ucinał łby. to był real-hero a nie jakiś kurwa pedo-hero-w_rurkach
Dobra wstawka Zawsze mnie wkurwiało w tych filmach o superbohaterach, że policja była zazdrosna o konkurencję. Tylko państwo ma monopol na przemoc. Jasne - brak sprawiedliwego procesu itp ale wiadomo, że bogatszym jest w sądzie łatwiej. W Batmanie był kumaty gość - komisarz Gordon, który po cichu Batmana wspierał, bo wiedział, że z tymi skurwielami inaczej nie da rady.
Ford magicznie zmienia się w Jeep'a po czym znowu w Forda, dobre efekty
@Ringo88
W filmie pełnometrażowym o Justice League, "Flashpoint Paradox" masz możliwość zobaczyć, może nie takiego przyjemniaczka, ale na pewno Batmana-pragmatyka. Jeżeli nie lubisz spoilerów, to rzucę tylko na apetyt, że to nie jest Bruce Wayne.
W filmie pełnometrażowym o Justice League, "Flashpoint Paradox" masz możliwość zobaczyć, może nie takiego przyjemniaczka, ale na pewno Batmana-pragmatyka. Jeżeli nie lubisz spoilerów, to rzucę tylko na apetyt, że to nie jest Bruce Wayne.
Niepotrzebnie się trudzicie. Ten portal od dawna stał się mekką wszelkiej maści przygłupów. Żaden głos rozsądku tu nie ma znaczenia. Bo tu o to chodzi, że promować debili, których wypierdolono nawet z forum dla kibiców. Taki rynsztok dla niespełnionych gimbusów i wszelkiej maści popaprańców.
Tyle, że żaden z tych tłuków nie wie, kto za tym stoi. Nie będzie mu przeszkadzać, że to jest w łapach tak znienawidzonych tu przecież Rosjan. Bo oni są na to najzwyczajniej w świecie za głupi. Ważne, że mogą pierdolić te swoje farmazony.
Sram na wasze bany moderatorzy, co kurwa gile w nosie wycieracie pendrajwem.
To koniec tego portalu, to ścierwo w niczym nie jest lepsze niż pudelek czy tam inne gnioty. Gówno przeklejane wiecznie, schemat prosty. Wykop, Joe, ochevidets, liveleak. Tyle, że z debilnymi komentarzami ludzi, co jeszcze kaszkę od mamy dostają. Albo z tymi, których już kurwa nikt nigdzie nie chce słuchać.
Tyle, że żaden z tych tłuków nie wie, kto za tym stoi. Nie będzie mu przeszkadzać, że to jest w łapach tak znienawidzonych tu przecież Rosjan. Bo oni są na to najzwyczajniej w świecie za głupi. Ważne, że mogą pierdolić te swoje farmazony.
Sram na wasze bany moderatorzy, co kurwa gile w nosie wycieracie pendrajwem.
To koniec tego portalu, to ścierwo w niczym nie jest lepsze niż pudelek czy tam inne gnioty. Gówno przeklejane wiecznie, schemat prosty. Wykop, Joe, ochevidets, liveleak. Tyle, że z debilnymi komentarzami ludzi, co jeszcze kaszkę od mamy dostają. Albo z tymi, których już kurwa nikt nigdzie nie chce słuchać.
Ciekawy film, szkoda że tak krótki. Ale sam motyw o karaniu przestępców śmiercią przez jakiegoś mściciela raczej już nieco oklepany.
Aż mi się pewne stare dobre anime przypomniało. Jeśli ktoś nie zna polecam "Death note", dobrze zrobione, oparte o podobną myśl przewodnią jak pokazany wyżej filmik i daje do myślenia. Po obejrzeniu kilku odcinków człowiek zastanawia się "co bym zrobił na miejscu głównego bohatera"
P.S. Teraz tylko czekać aż ktoś wrzuci nasz ulubiony obrazek o anime.
Aż mi się pewne stare dobre anime przypomniało. Jeśli ktoś nie zna polecam "Death note", dobrze zrobione, oparte o podobną myśl przewodnią jak pokazany wyżej filmik i daje do myślenia. Po obejrzeniu kilku odcinków człowiek zastanawia się "co bym zrobił na miejscu głównego bohatera"
P.S. Teraz tylko czekać aż ktoś wrzuci nasz ulubiony obrazek o anime.
BrainSeeker Watchmen, to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem, zajebista muzyka i akcja nie jak w iron manie tylko tak bardziej wyszukana, a ten się świetnie oglądało, czekam na pełnometrażowy bo byłby hicior
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów