Miło się ogląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
zaczyna mnie to irytować że na sadolu pojawiają sie tego typu filmiki czy wy nie wiecie do czego jest stworzony sadol????tu potzrebny jest hardcor wypadki upadki
@UP
Powiedział koleś który wstawia kwiatki. Hardcorowo w chuj.
sadistic.pl/pierwszy-zwiastun-wiosny-vt171779.htm
Powiedział koleś który wstawia kwiatki. Hardcorowo w chuj.
sadistic.pl/pierwszy-zwiastun-wiosny-vt171779.htm
Kamil3699 napisał/a:
zaczyna mnie to irytować że na sadolu pojawiają sie tego typu filmiki czy wy nie wiecie do czego jest stworzony sadol????tu potzrebny jest hardcor wypadki upadki
Ja pierdolę, to wejdź na harda i będziesz miał gówno, flaki, krew, kutasy, czarnuchów w płomieniach i sobie w końcu przy każdym takim filmiku zwalisz konia, skoro z ciebie taki wielki sadysta.
ło i to jest kułwa dłift, trza mieć skille a nie pincet kuni i machanie kólkiem od oporu do oporu. jedźta mnie tera do woli
coś pięknego kuźwa niech ta wiosna juz sie pojawi, bo ileż można czekać ;]
Piękna maszyna, ale takie zabawki są okrutnie drogie. Zawsze mnie zastanawiało, skąd ludzie biorą kasę na takie rzeczy... w hameryce większość hamburgerów może sobie śmiało pozwolić np. na Harleya, roczek oszczędzania albo kredycik i siupa. W Polszy jak się widzi kogoś na pięknej, drogiej maszynie to albo złodziej, kombinator, albo posiwiały, lekko zmarszczony gość... Panie płemierze, jak żyć :\
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów