18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
P................0 2010-07-13, 0:34
bartdrummer napisał/a:

ten program jest na maksa pokurwiony a tą całą nianię stary ruchał w kołysce. Kurwa, mam 12 i 7 letnich chłopaków, jestem ojcem i jakby 1% tego co te bękarty robią zrobiłyby mi, to tak bym w papę wypierdolił że przez tydzień by smarki zlizywali

Piwo dla tego pana.
Zgłoś
pravus 2010-07-13, 1:18 1
U mnie to by te małe gówna latały po ścianach. Nawet jeden lot na ścianę by wystarczył. ]
Zgłoś
trancformation 2010-07-13, 2:02
co tam widzisz? - gówno
hahaha
Zgłoś
serdel1 2010-07-13, 7:23
Halibut napisał/a:

Kurwa idioto przestan krzywdzic swoje dziecko! Dzieci, ktore w wieku do 7 lat dostawaly klapsy mialy w swoim doroslym zyciu wyzsze IQ, lepsza prace i ogolnie ocenialy swoje zycie na bardziej szczesliwe niz ci wychowywani bezstresowo! Widac, ze jestes zwyklym kretynem, ktory polecial na ta lewacka mode ale coz... jestem liberalem i masz prawo krzywdzic swoje dziecko...

Po Twojej niezwykle merytorycznie ulozonej odpowiedzi wnosze ogromnie wysokie IQ u ciebie. Znakiem tego napierdalano cie dlugo i skutecznie, najczesciej celujac w glowe.

Zastanowiles sie choc przez chwile nad przytoczonym przykladem ? Nawet psy terroryzowane, a potem puszczone na wolnosc są szczesliwsze od tych, ktore wolnosc zawsze miały.

I cos, czego nie zrozumiales w moich wypowiedziach (tato za czesto chyba w te twoja glowe trafial) - mozna tak wychowac dziecko, ze podniesiony tembr glosu, zmarszczona brew dzialaja na niego lepiej niz klaps.
Zgłoś
j................3 2010-07-13, 11:20
no i kurwa żaden znajomy nie napierdalał rodziców i otoczenia mimo że dostawał wpierdol za np zajebanie kasy z portfela , palenie po krzakach i złe oceny
nie mylmy bicie dziecka w wieku 2 lat kablem czy pasem za rozlanie herbaty i takiego zachowania kurwa wyłączcie TV bo i wam odpierdoli
Zgłoś
Apiro 2010-07-13, 11:30 2
Synek: Chuj ci w dupę! <plask>
Mama: Kocham cię
Nania: Bardzo pięknie się zachowałaś

Czy to ja zwariowałem, czy ich pojebało?
Zgłoś
dymion 2010-07-13, 12:13 1
teken napisał/a:

To jest lepsze

przecież ona wzięła mu tylko monitor

plum
Zgłoś
b................9 2010-07-13, 18:25
jebnij matke z buta
nie żałuj sobie bracie
kopnij ojca w pizde
niech spadna mu gacie
Zgłoś
Asmodea22 2010-07-13, 22:37 1
Bula napisał/a:

Dupa, nie ADHD, wymyślona choroba tak samo jak dysortografia i inne gówna, żeby zamiast zająć się problemem

Czyli jednak jest jakiś problem? Zaprzeczasz sobie. Miło, że ktoś wymyślił sposoby zmniejszania odchyłów, szkoda, że nikt (szczególnie rodzice) nie bierze pod uwagę tego, że dzieciak musi dojrzeć do tego by chcieć sobie z danym problemem poradzić

Oczyszczacz napisał/a:

To ja zapierdalam na rodzine, pracuje nie raz po 12-16h, jebie po to by miały co żryć, a ich psim zasranym obowiązkiem jest słuchać rodziców i się uczyć.

Kiedy byłeś mały myślałeś o tym, że rodzice mają więcej problemów i obowiązków bo mają Ciebie więc należy im się szacunek czy raczej, że już są duzi i dostosowani do ilości zrzucanego na nich gówna? Nie miałeś swoich małych problemów które Ciebie małego przytłaczały?
Zgłoś
S................6 2010-07-13, 23:04
Powiem krotko... jakby mi obca baba przyszla do domu w ktorym sie wychowuje i zaczela warunki stawiac i zamykac mnie we wlasnym pokoju we wlasnym domu... dostalaby odemnie po ryju... domyslam sie co czuje ten dzieciak pomimo tego ze jest glupi to na swoj sposob idzie sie z nim dogadac napewno..
Zgłoś
apo5 2010-07-14, 15:29
To jak będziesz miał swoje dzieci i będą się tak zachowywały (czego oczywiście nie życzę) to zobaczymy czy będziesz się z nimi dogadywał czy po prostu pas pójdzie w ruch
Zgłoś
Explo 2010-07-15, 12:59
Kiedyś metodą wychowawczą spinało się spodnie.

Nikt nie zatrzyma r'n'r!
Zgłoś
Sebeq91 2010-07-15, 17:14
Kiedyś za komuny, każdy dostał czasem pasem po tyłku, bywało gorzej, a czy wtedy istniało coś takiego jak dresiarstwo czy jp i emo? Z opowiadań mojego dziadka wiem, że dostało się pasem po tyłku i był spokój i nie było takiego cwaniastwa gnoi takich jak ja. Mimo, że sam jetem młody, już teraz będe wiedział jak wychować swoje dziecko.

Ostatnim wrogiem który zostanie pokanany jest śmierć...
Zgłoś
r4dzik 2010-07-16, 20:54
oddac w pizdu do domu dziecka, moze sie kurwa nauczy szacunku, i jak mu nie pasuje w domu to moze mu sie spodoba tam jak go pobija itepe.

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
d................2 2010-07-16, 22:29
Wszyscy jesteście nienormalni. Jak można bić własne dzieci? Trzeba je umieć wychować jak są jeszcze małe tak żeby nie trzeba było stosować wobec nich takich metod. Mnie ani mojej siostry rodzice nigdy nie uderzyli, a nie wyobrażam sobie, żeby któraś z nas zachowała się w ten sposób. Są inne metody wychowawcze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów