ten program jest na maksa pokurwiony a tą całą nianię stary ruchał w kołysce. Kurwa, mam 12 i 7 letnich chłopaków, jestem ojcem i jakby 1% tego co te bękarty robią zrobiłyby mi, to tak bym w papę wypierdolił że przez tydzień by smarki zlizywali
Piwo dla tego pana.
hahaha
Kurwa idioto przestan krzywdzic swoje dziecko! Dzieci, ktore w wieku do 7 lat dostawaly klapsy mialy w swoim doroslym zyciu wyzsze IQ, lepsza prace i ogolnie ocenialy swoje zycie na bardziej szczesliwe niz ci wychowywani bezstresowo! Widac, ze jestes zwyklym kretynem, ktory polecial na ta lewacka mode ale coz... jestem liberalem i masz prawo krzywdzic swoje dziecko...
Po Twojej niezwykle merytorycznie ulozonej odpowiedzi wnosze ogromnie wysokie IQ u ciebie. Znakiem tego napierdalano cie dlugo i skutecznie, najczesciej celujac w glowe.
Zastanowiles sie choc przez chwile nad przytoczonym przykladem ? Nawet psy terroryzowane, a potem puszczone na wolnosc są szczesliwsze od tych, ktore wolnosc zawsze miały.
I cos, czego nie zrozumiales w moich wypowiedziach (tato za czesto chyba w te twoja glowe trafial) - mozna tak wychowac dziecko, ze podniesiony tembr glosu, zmarszczona brew dzialaja na niego lepiej niz klaps.
nie mylmy bicie dziecka w wieku 2 lat kablem czy pasem za rozlanie herbaty i takiego zachowania kurwa wyłączcie TV bo i wam odpierdoli
Mama: Kocham cię
Nania: Bardzo pięknie się zachowałaś
Czy to ja zwariowałem, czy ich pojebało?
Dupa, nie ADHD, wymyślona choroba tak samo jak dysortografia i inne gówna, żeby zamiast zająć się problemem
Czyli jednak jest jakiś problem? Zaprzeczasz sobie. Miło, że ktoś wymyślił sposoby zmniejszania odchyłów, szkoda, że nikt (szczególnie rodzice) nie bierze pod uwagę tego, że dzieciak musi dojrzeć do tego by chcieć sobie z danym problemem poradzić
To ja zapierdalam na rodzine, pracuje nie raz po 12-16h, jebie po to by miały co żryć, a ich psim zasranym obowiązkiem jest słuchać rodziców i się uczyć.
Kiedy byłeś mały myślałeś o tym, że rodzice mają więcej problemów i obowiązków bo mają Ciebie więc należy im się szacunek czy raczej, że już są duzi i dostosowani do ilości zrzucanego na nich gówna? Nie miałeś swoich małych problemów które Ciebie małego przytłaczały?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów