jak w tytule. Prościej byłoby zlać gówniarzowi dupsko, aż się posra na czerwono. A tutaj mamusia jeszcze przytuli...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ta niania też posrana, dzieci mieszkają z jej mężem :p
Jestem za aborcją !
Komorro ma podpisać ustawę, która zabrania bić dzieci. Nawet kurwa klapsów. I jak się nie będzie stosować, to Ci zabiorą bachora. TO jest chore i TO prowadzi do takiej patologii.
Jak byłem gnojem to nie raz dostalem po dupie i jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby podnieść rękę na swoją matkę.
Ale widać teraz od liberalizmu europejskiego się w dupach pierdoli.
Komorro ma podpisać ustawę, która zabrania bić dzieci. Nawet kurwa klapsów. I jak się nie będzie stosować, to Ci zabiorą bachora. TO jest chore i TO prowadzi do takiej patologii.
Jak byłem gnojem to nie raz dostalem po dupie i jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby podnieść rękę na swoją matkę.
Ale widać teraz od liberalizmu europejskiego się w dupach pierdoli.
facebook.com/pages/Astronomical/138415346331892?fref=ts
moja matka by mi tak wpierdoliła że przez tydzień na dupie bym nie usiadł jakbym tak sie zachowywał ..
Mieli by starszego brata (nie wazne jakiego) to on by im wytlumaczyl i by chodzili jak w zegarku ale ze to usłyszy na podwórku co jego kolega robi to probuje byc jeszcze lepszy i fajniejszy na podworku
Te matki są tak tępe że naprawdę zasługują na wpierdol. Najpierw się nauczyć wychowywać, a potem rodzić kurwa.
Ktoś musi zastępować jej męża
"chciałabym żebyś przeprosił mamę, powiedział, że jest ci przykro i że to się nie powtórzy" ok ale idź już z tego pokoju kobieto i oddajcie mi moje mp3
jak kobieta, której własne dzieci wolą mieszkać z ojcem a nie z matką i taka baba ma uczyc wychowywać dzieci innych ludzi?? A dzieciak to wpierdol powinien zebrac raz a do porządku
Pamiętam do tej pory jak dostałem wpierdol pasem od mamy zrobiła to raz i wystarczyło mi to na resztę życia. ADHD jakoś kiedyś takie dziwne zjawiska nie istniały.
Sami kurwa pedagodzy kurwa, onetowi specjaliści od wszystkiego - czyli od niczego.
Mp3 odzyskane
Mp3 odzyskane
Matka pozwoliła sobie wejść na głowę i teraz ma. Pokazała dzieciakowi że nie jest autorytetem, teraz zbiera po głowie.
Pokolenie dzisiejszych 30-kilku latków zbierało po dupie, w szkole zrobiłeś coś złego - wpierdol od nauczycielki linijką, w domu ojciec poprawił, do tego szlaban, żadnego kurwa roweru i piłki na tydzień i koniec, wyleczony byłem. O ADHD nikt nie słyszał, zapędy malca leczyło się w "zarodku", teraz Cię dzieciak opluje i mam go kurwa przytulić?
Moje dziecko, jak każdy 3 latek próbował sprawdzić na ile może się posunąć - uderzył raz i czekał na reakcję. Po jej braku uderzył ponownie, mocniej, dostał w dupsko i więcej nie próbował - to jest metoda, może inna od nowo-amerykańskiej jebanej mody na nianie i inne pierdy, ale skuteczna, sprawdzona przez poprzednie pokolenia.
Pokolenie dzisiejszych 30-kilku latków zbierało po dupie, w szkole zrobiłeś coś złego - wpierdol od nauczycielki linijką, w domu ojciec poprawił, do tego szlaban, żadnego kurwa roweru i piłki na tydzień i koniec, wyleczony byłem. O ADHD nikt nie słyszał, zapędy malca leczyło się w "zarodku", teraz Cię dzieciak opluje i mam go kurwa przytulić?
Moje dziecko, jak każdy 3 latek próbował sprawdzić na ile może się posunąć - uderzył raz i czekał na reakcję. Po jej braku uderzył ponownie, mocniej, dostał w dupsko i więcej nie próbował - to jest metoda, może inna od nowo-amerykańskiej jebanej mody na nianie i inne pierdy, ale skuteczna, sprawdzona przez poprzednie pokolenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów