Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz taki sam film z kotem... oczywiscie brak, bo te jebane dwulicowe koty gowno zrobia. Koty to jebane dwulicowe smiecie tak samo jak ich wlasciciele
za wrzucanie wszystkich do jednego wora powinieneś sam też w tym worze wylądować, razem z dwulicowymi kotami i właścicielami. ciekawe, ile by zajęło im pokiereszowanie ci facjaty.
a co do filmiku...
A teraz taki sam film z kotem... oczywiscie brak, bo te jebane dwulicowe koty gowno zrobia. Koty to jebane dwulicowe smiecie tak samo jak ich wlasciciele
Ból dupy że nawet bezdomny kot ma u ludzi więcej szacunku niż Ty?
Za ratowanie >pitbula< to do uśpienia sukę, razem z pitbulem i właścicielem..
A zamknij ryj baranie! Pies cię będzie kochał w odróżnieniu do matki która wszyscy we wsi kochali!!!
A zamknij ryj baranie! Pies cię będzie kochał w odróżnieniu do matki która wszyscy we wsi kochali!!!
Pies cię będzie kochał od tyłu.
Pies cię będzie kochał od tyłu.
Tak jak ja twoja matkę i ojca czasem. Nie wynos wzorców rodzinnych na zewnątrz.
Jego ojca powiadasz.
Jego ojca powiadasz.
Zdarzyło się, a z raz bo jest bardzo zniewieściały i delikatny.
Zdarzyło się, a z raz bo jest bardzo zniewieściały i delikatny.
Ha,Ha Ale cię dupa zapiekła. Widać trafiłem zoofilu.
Mojego psa też możesz wyruchać.
Moja siostra ma niewidomego psa z cukrzycą (musi dostawać 2 razy dziennie insulinę po posiłku). Te pies ciągle obija się o coś jak nie zna terenu też dziwię się że nie ukruciła mu męki.
Prawdziwa sadystka, zapros ja na sadola jak dobra szprycha
brawo ta suka.
mnie tak zastanawia ten domek w tle. dach chyba do rozbiórki, a tu taki fajny basenik...
Co Ci w tym dachu nie pasuje?! Normalna hawira.
Moja siostra ma niewidomego psa z cukrzycą (musi dostawać 2 razy dziennie insulinę po posiłku). Te pies ciągle obija się o coś jak nie zna terenu też dziwię się że nie ukruciła mu męki.
To po co tu wrzucasz takie flmy, OFERMATOR?
Idź też i uśpij jak i psa tak i swą siostrę.
A na końcu strzel sobie zastrzyk powietrzny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów