A ta kurwa redaktorzyna to takie same ścierwo jak Tomasz Lis, Monika Olejnik i reszta zakłamanych szmat na usługach rządu! Chuj wam w tachwice wy jebane kurwy!
to typowy język prawicy zawsze poszkodowanej stającej na straży własnego interesu narzucającej tylko swoje poglądy. Mówicie o sobie że jesteście prawdziwymi Polakami pomijam fakt że nikt nie dał wam prawa o decydowaniu to kim jest, prawdziwi Polacy a wyzywacie innych Polaków od ..... nie będę mówił bo nie chce sie zniżać do waszego poziomu.
prawda jest taka że jesteście marionetkami na drucikach prawicy i kościoła i stanowicie jedno z głównych niebezpieczeństwa dla tego kraju...
wiesiors4 weź czopku spierdalaj sadzić rzeżuchę!
I ty mówisz o inteligencji hipokryto. Piszemy rządzić idioto.
to typowy język prawicy zawsze poszkodowanej stającej na straży własnego interesu narzucającej tylko swoje poglądy. Mówicie o sobie że jesteście prawdziwymi Polakami pomijam fakt że nikt nie dał wam prawa o decydowaniu to kim jest, prawdziwi Polacy a wyzywacie innych Polaków od ..... nie będę mówił bo nie chce sie zniżać do waszego poziomu.
prawda jest taka że jesteście marionetkami na drucikach prawicy i kościoła i stanowicie jedno z głównych niebezpieczeństwa dla tego kraju...
Masz rację. Największy patriota który ginął za nasz kraj i volksdeutsch który go sprzedawał są w takiej samej mierze Polakami i nie należy ich rozdzielać..
Poza tym nie wydaje mi się, że głoszenie poglądów = narzucanie poglądów. I nie utożsamiaj mnie z prawicą. Jestem po prostu patriotą, który może w przeciwieństwie do Ciebie kocha ten kraj i serce mi pęka jak widzę co tu się dzieje jeszcze gorzej się czuję z tym, że praktycznie nie mogę nic z tym zrobić. Bo ludzie tacy jak Ty i inni, sterowani telewizją twierdzą że w Polsce wszystko jest okej.
dobrze mu na końcu pojechał.
stajl
Bo nie wiedział co odpowiedzieć. Jedno złe słowo i wyleciałby z tej marnej TV jak Majewski z TVN'u (bo nie chciał żartować ze śmierci ludzi w smoleńsku a zażartował z PO).
Lewus detected.
I fakt, nawet jeśli nie rządzą, to mają bardzo dużo do gadania. Są ci "goście co rządzą w ameryce i izrealu", są żydzi i to wszystko zarządza cywilizowanymi krajami w jakimś sporym stopniu.
Chociaż tamten gość powiedział to w taki sposób że przez chwilę to sam przestałem w to wierzyć, zrobił z siebie debila i oszołoma. Tzn. kurwa on nim był. Ale miał troszkę racji