📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Kurwa bo zwariuje... Przecież mamy chujowy socjal!! tyle lat starania się naszego rządu na marne!
Allah Akbar, Allah Akbar, Allah Akbar, Allah Akbar jedynie co ten gościu tam śpiewał na początku.
wszystkich zainteresowanych aktywnym protestowaniem przeciwko islamstwu w Warszawie zapraszam do kontaktu na PW
chwilka chwilka czego ta szmata chciała? Żeby częśc autobusu był oddzielony dla kobiet żeby ona mogła spokojnie jechać jak królowa w swoim przedziale? Chyba ją pojebało !! Ciapaty wogole nie powinien miec wtepu do czegokolwiek i ogólnie to wypierdalać z Polski !!!
Ten filmik z UK to mnie rozjebał!! Nie wyobrażam sobie że w jakim kolwiek Polskim mieście islamista czy inny syf by mi coś takiego powiedział! Mam nadzieje że Warszawa nie zezwoli na budowe meczetu!
JW
Wypierdalać z Polski!!!
JW
Wypierdalać z Polski!!!
nie jestem rasistą, ale ciapatych nie toleruję
trzeba to ścierwo likwidować bo jak tego nie zrobimy to się ta choroba rozprzestrzeni i zeżre nasze dzieci żywcem
Ile kurwa jeszcze będzie panować ta polityczna poprawność? Aż się brudasy w Polsce na dobre zadomowią? O pozwoleniu na budowę meczetu powinno decydować prawo? Oczywiście pizdo z TVNu, że powinno decydować SPRAWIEDLIWE prawo, które zakazuje budować takich wylęgarni terrorystów i nierobów w naszym kraju. Niech jakiś czarny spróbuje postawić swój burdelik z krzyżykiem w arabii saudyjskiej, albo paradować z krucyfiksem po jemenie. Ta europejska "gościność" i "tolerancja" już dawno stała się chora. Przecież to oczywiste, że jak dasz palec to brudne skurwysyny wezmą rękę.
Proponuje jakiemuś bogatemu Warszawiakowi który tak samo nie chce muzułmanów otworzyć hodowle świń obok meczetu, ciekawe co w tedy te szmatogłowe chuje by zrobiły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów