Po stracie mniej więcej w połowie dłuści trou widac jak Supara załamuje kontinuum czasoprzestrzenne i znika! Naukowcy z USA i Rosji badając ten film zauwazyli, ze "napinacze" mający problem z osiągnięciem erekcji, po obejrzeniu tego materiału wpadają w dziwny stan nieodpartej chęci podzielenia się swoim niezadowoleniem z jego treści bądź jakości. Sprawdźmy!
Po stracie mniej więcej w połowie dłuści trou widac jak Supara załamuje kontinuum czasoprzestrzenne i znika! Naukowcy z USA i Rosji badając ten film zauwazyli, ze "napinacze" mający problem z osiągnięciem erekcji, po obejrzeniu tego materiału wpadają w dziwny stan nieodpartej chęci podzielenia się swoim niezadowoleniem z jego treści bądź jakości. Sprawdźmy!
hmmm 18 cm w zwisie...to tłumaczy wszystko
Tylko ludzie ograniczeni próbują swoje pomyłki maskować wmawiając że to był sarkazm. Każdy może napisać że to był sarkazm. Jak było naprawdę ocenia każdy użytkownik indywidualnie..
Z Ciebie to indywidualista jest, no no no...
Masz racje jestem debilem, myślałem ze da sie coś zrobić szybciej niż w 0 sekund ale juz mi pani przedszkolanka wyjasniła ze jest to niemozliwe, więc poprosiłem kolege gumol'a zeby odstawił klocki na chwile i mnie jakos wybronił pisząc ze wyraźnie widac tam sarkazm
Ale wtedy zjawiłeś sie ty i poprzez wnikliwa analizą literek na monitorze rozszyfrowałes nas! Oszczerca jesteś niesamowicie głupim chujem, jestes fundamentem debilizmu tego portalu jestes Konstantym Kwasem tego portalu, w kazdym temacie jada z toba jak z bura suką a ty dalej myślisz ze jestes fajny ze swoimm 26 letnim dziewictwem. Ale dlatego musimy walczyc o to abyś został na tym portalu na zawsze bez ciebie nie było by tu tak fajnie
Chuju
Z Ciebie to indywidualista jest, no no no...
Masz racje jestem debilem, myślałem ze da sie coś zrobić szybciej niż w 0 sekund ale juz mi pani przedszkolanka wyjasniła ze jest to niemozliwe, więc poprosiłem kolege gumol'a zeby odstawił klocki na chwile i mnie jakos wybronił pisząc ze wyraźnie widac tam sarkazm
Ale wtedy zjawiłeś sie ty i poprzez wnikliwa analizą literek na monitorze rozszyfrowałes nas! Oszczerca jesteś niesamowicie głupim chujem, jestes fundamentem debilizmu tego portalu jestes Konstantym Kwasem tego portalu, w kazdym temacie jada z toba jak z bura suką a ty dalej myślisz ze jestes fajny ze swoimm 26 letnim dziewictwem. Ale dlatego musimy walczyc o to abyś został na tym portalu na zawsze bez ciebie nie było by tu tak fajnie
Chuju
Życzę ci Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Bo mimo wszystko nie jestem internetowym napinaczem i nie obrażałem cię swoim postem. Ale widocznie twój poziom to poziom krawężnika. Za to poziom prostactwa i buractwa masz jak wielki jak Giewont. Nie potrafisz pisać inaczej np. bez besztania innych userów. Rozumiem że takie wyrażanie daje satysfakcję.
A to że się nie zgadzasz z moimi postami jest do przyjęcia. Tylko po co używasz inwektyw? Niski poziom tej twojej wypociny.
Widze hipokryzja też jest jedną z twoich mocnych stron ta obraźliwa część była bardziej nawiązaniem do naszych poprzednich wspólnych rozmów np w jednej z nich nie mając już argumentów stwierdziłes ze "jebałes moją matke", teraz przeczytaj swój cytat
Bo mimo wszystko nie jestem internetowym napinaczem i nie obrażałem cię swoim postem. Ale widocznie twój poziom to poziom krawężnika. Za to poziom prostactwa i buractwa masz jak wielki jak Giewont.
i jebnij sie w ten pusty łeb. Jestes typowym internetowym napinaczem który w zalezności od potrzeby w kazdym temacie kreuje inną postac, tu zgrywasz arystokrate jezykowego a w innym temacie jesteś zwykłym prostakiem tak czy siak nie jestes sobą czyli masz jakieś problemy ze swoja osobowością.
Równiez Życzę ci Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów