18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Supra Turbo
TheColt • 2011-12-22, 11:12
Supra robiąca setke w mniej niż 0 sekund.

Po stracie mniej więcej w połowie dłuści trou widac jak Supara załamuje kontinuum czasoprzestrzenne i znika! Naukowcy z USA i Rosji badając ten film zauwazyli, ze "napinacze" mający problem z osiągnięciem erekcji, po obejrzeniu tego materiału wpadają w dziwny stan nieodpartej chęci podzielenia się swoim niezadowoleniem z jego treści bądź jakości. Sprawdźmy!

Motomaniak? Zapraszam
facebook.com/CoolCarsOnYourWall
Zgłoś
Ponury Knur 2011-12-23, 13:14
TheColt napisał/a:

Widze hipokryzja też jest jedną z twoich mocnych stron ta obraźliwa część była bardziej nawiązaniem do naszych poprzednich wspólnych rozmów np w jednej z nich nie mając już argumentów stwierdziłes ze "jebałes moją matke", teraz przeczytaj swój cytat

i jebnij sie w ten pusty łeb. Jestes typowym internetowym napinaczem który w zalezności od potrzeby w kazdym temacie kreuje inną postac, tu zgrywasz arystokrate jezykowego a w innym temacie jesteś zwykłym prostakiem tak czy siak nie jestes sobą czyli masz jakieś problemy ze swoja osobowością.

Równiez Życzę ci Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku

Powiedziałem że ,,bym jebał jak by mnie na schodach pies nie wyprzedził'' o ile się nie mylę. A to była reakcja na twoje prostackie inwektywy. Ale tym razem nauczony doświadczeniem postanowiłem nie odpowiadać prostactwem na twoje prostactwo. Nie mam ze sobą problemu po prostu zareagowałem prostactwem na twoje prostactwo
Twój styl bycia to rzucanie mięsem we wszystkich za to że mają inne zdanie niż ty. Nawet w ostatnim poście.

Zgłoś
szefooo 2011-12-23, 16:09 1
l_witek napisał/a:

Staną Ci Gratuluje

Mam takoł proźbeł czy mógł byś mi wskazać jakoł szkąłę kończyłeś.
Chciałbym namierzyć twojoł nauczycielkeł i zamienić z nioł pare słów.
Widziałę że jest was tu wjencej analfabeci i chciaą bym zabić zarazeł w zarodku bo pewnie mieliście toł samoł nauczycielkem.

Do reszty użytkowników.
"Pisane klingońskim aby klingon kurwa zrozumiaŁ."

ironią w ryj
Zgłoś
Pener 2011-12-23, 16:47 1
ta, czytam tagi
Zgłoś
nbass 2011-12-23, 17:36 2
Hmm! no wiedziałem ze cos takiego juz Tu widzialem!

Idzie jak ta Supra Turbo!
Zgłoś
TheColt 2011-12-23, 20:48
Oszczerca napisał/a:

Powiedziałem że ,,bym jebał jak by mnie na schodach pies nie wyprzedził''

to nie do mnie, ale wierze ze tak komuś mogłeś napisać...

Motomaniak? Zapraszam
facebook.com/CoolCarsOnYourWall
Zgłoś
l_witek 2011-12-23, 21:10
szefooo napisał/a:

Mam takoł proźbeł czy mógł byś mi wskazać jakoł szkąłę kończyłeś.
Chciałbym namierzyć twojoł nauczycielkeł i zamienić z nioł pare słów.
Widziałę że jest was tu wjencej analfabeci i chciaą bym zabić zarazeł w zarodku bo pewnie mieliście toł samoł nauczycielkem.

Do reszty użytkowników.
"Pisane klingońskim aby klingon kurwa zrozumiaŁ."

Wybacz o uczony mędrcu po szkołach w miastach. My tu na wsiach tyko podstawówkę kończyły...
Trochę siem podniecił żem wywołała tyle godania o pierdołach i szydząc z leszczyków zapomniałem skorzystać ze słownika wbudowanego w przeglądarkę...

W kolejnym poście zrobię literówkę i poczekam na typka który będzie chciał błysnąć bo mu ten wyraz podkreśli się na czerwono...
A czekaj już to zrobiłem

Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów