Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ile ta supra moze miec koni?
fabryczna supra ma 340 KM
Lambo ma 581 KM
Ta supra na filmie ma więcej niż lambo ale oszacować to już musisz sam
1002 WHP na niskim doładowaniu (moc na kołach, silnikowo czyli tak jak zawsze podaja producenci aut bedzie kilkanaście procent wiecej). Auto ma przydomek Green Beast.
fabryczna supra ma 340 KM
Lambo ma 581 KM
hmm LP640 mówi ci to coś?
i o to właśnie chodzi żeby samochodem za 1/4 kasy można było objechać chamów co im tatko kupił porsche,ferrari,lamborghini.
To wszystko po to żeby pokazać ze auto za dwumetrową kupę dolarów jest niczym jak siedzi w nim dwumetrowa pizda.
Typowo polaczkowe podejscie. Przerobic, byle bylo taniej. Najlepiej jeszcze na gaz. lambo to lambo ma swoj styl, to jest auto legenda. Tojotka ma sie nijak do tego.
Porownanie stuningowanej supry z oryginalnym lambo nie ma sensu. Trzebaby stuningowac obydwa auta.
Pozatym w takim porownaniu przyspieszenia nie wazna jest ilosc koni a ciag, zwany momentem obrotowym.
Nikos - za 1/4 kasy?! o_O Żeby odjebac tak Suprę, koleś musiał wydac o wiele więcej kasy niż tą wspomnianą przez Ciebie 1/4 ceny Murcielago. Sama turbina może cenowo dojśc do ponad 50 tysięcy złotych.
otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10994121
otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11410260
otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6431007
najtańszy z 2008 = 1 277 457 PLN
1 277 457 PLN /4=319364,25PLN
hmm myślę ze bym dał rade zrobić taka supre (ew. kupić zrobiona za 200k)
Typowo polaczkowe podejscie. Przerobic, byle bylo taniej. Najlepiej jeszcze na gaz. lambo to lambo ma swoj styl, to jest auto legenda. Tojotka ma sie nijak do tego.
Porownanie stuningowanej supry z oryginalnym lambo nie ma sensu. Trzebaby stuningowac obydwa auta.
Pozatym w takim porownaniu przyspieszenia nie wazna jest ilosc koni a ciag, zwany momentem obrotowym.
nie wiem czy 319364,25PLN to jest tanio. gaz nie podnosi mocy( a cała zabawa na tym polega moc,trakcja,moment). Widzę ze masz lambo i cie wkurwia jak leszcze w suprach ci wydech pokazują
Nie napisałem że lambo nie ma swojego stylu ani ze jest legendą tylko że jeżdżą nim pizdy z ogromną ilością kasy i 0 umiejętnościami, i że jak ktoś kupi samochód za kupę kasy to myśli ze on sam będzie jeździł i jest panem szos. I później masz masę ciekawych fot i filmików na hardzie jak to debil popierdalał 230km/h i nie opanował auta i zajebał 3 przechodniów.
A wyscig podrasowanego wozu z z seryjnym ale lepszym, to troche tak jakby na sile starac sie udowodnic ze masz wiekszego, a i tak kazdy wie ze lambo to jest to.
oj nikos zazdrosc dupe sciska, ze ktos moze sobie pozwolic na lambo a ty nie ?
A wyscig podrasowanego wozu z z seryjnym ale lepszym, to troche tak jakby na sile starac sie udowodnic ze masz wiekszego, a i tak kazdy wie ze lambo to jest to.
zazdrość nie zazdrość, oczywiście ze chciałbym mieć lamborghini i zazdroszczę go tym co maja, bo ja (jak i chyba każdy z nas) nie będę miał go nigdy, ale bez przesady dupy mi nie ściska
motoryzacja to moje hobby i ciężkie godziny przesiedziane w garażu rekompensuje mi fakt ze mój samochód zawdzięcza swoje istnienie mojej ciężkiej pracy i pasji.
Dla mnie to brak stylu.
TAK poznałem po dzwieku silnika.. Jesli cie to ciekawi.
olej nikosia on niema zielonego pojecia o czym pisze.
napisalem ze ma ok 1000KM..? Tak, poznałem po dzwieku silnika.
i co NIKOŚ..? szczeliłem z tymi koniami co? na drugi raz jak niemasz zielonego pojecia o czyms to sie nie wypowiadaj. Pomyliłem sie o ok ~15 KM co przy 1000KM niema roznicy.
TAK poznałem po dzwieku silnika.. Jesli cie to ciekawi.
olej nikosia on niema zielonego pojecia o czym pisze.
napisalem ze ma ok 1000KM..? Tak, poznałem po dzwieku silnika.
nie napisałeś ze ok. 1000 tylko ze ok 1020 a to różnica, to tak jakbyś pozwiedzał ze jest około 15.42 i z tego się śmieje ( i o tym napisałem, jak byś czytał uważnie to byś wiedział)
Ja tez kocham motoryzacje... W jej oryginalnej postaci. Nie lubie tuningu, i drazni mnie porownywanie wycisnietego do ostatniej kropli mocy scierwa z czyms klasycznym, luksusowym. Ludzie krecacy takie filmiki nic nie wnosza, nic nie udowadniaja... Moze jedynie podkreslaja znaczenie sprezarki.
Dla mnie to brak stylu.
widzisz a mnie kręci wyciskanie ile się da z małolitrażowych silników
ja z tuningu jedynie nie lubię szpachli i chamskich spojlerów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów