📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lubie ten dzwiek zawodu upustowego. supra to najchetniej tuningowany samochod wiec nie robi na mnie duzego wrazenia. Ten golf z filmiku od Mulan84 zrobil na mnie duze wrazenie, bo biorac pod uwage kanciastosc i opor powietrza tego samochodu popierdziela jak malo ktory. Szacunek
Wszystko fajnie, ale....
Audi RS4 rodzimego tuningu (VTG). 907 KM.
Stuningowane na pewno mniejszym kosztem niż supra, a ile radości
Dobre bo Polskie.
PS:
Wie ktoś może dlaczego w tym pierwszym filmiku tak mu strzela z wydechu?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Audi RS4 rodzimego tuningu (VTG). 907 KM.
Stuningowane na pewno mniejszym kosztem niż supra, a ile radości
Dobre bo Polskie.
PS:
Pewnie ma taką turbinę, że może kota wciągnąć.
"a pasy byli zapięte?"
Highlander napisał/a:
PS:
paliwo dopala się w układzie (przelotowym) wydechowym
RS4 to jest jeszcze chuj w porównaniu z Corvette również z VTG który nadal ma podnoszoną moc która obecnie wynosi chyba ok 1200 km ale mogę się mylić.
Tutaj jeszcze link do tego co zostało w niej zmienione: castrol.com/castrol/genericarticle.do?categoryId=9022738&contentId=7040805
Tutaj jeszcze link do tego co zostało w niej zmienione: castrol.com/castrol/genericarticle.do?categoryId=9022738&contentId=7040805
supra z nitro wymiata o wiele bardziej podoba mi sie niz lambo
Wszystko fajnie drogie dzieci którym NOS się śni.
W Polsce Supra najmocniejsza ma prawie 1500 koni
Po drugie każda mocniejsza supra ma dźwięk NOS-u(spoykam się z takim określeniem) lecz to jest turbina która załącza się na wyższych obrotach a nie nos. Każda mocniejsza supra tak ma. Z drugiego filmu widać że koleś w lambo cisną maszynkę ile mógł.
Po za Tym murcielago to drogi szajs.
Tutaj macie murcielago roadster i seryjną supre koło 300 koni. Nie pamiętam dokłądnie nie chce mi się sprawdzać
grindtv.com/more/video/supra_vs_lambo_murcielago_lamborghini_vs_toyota...
Pozdro.
W Polsce Supra najmocniejsza ma prawie 1500 koni
Po drugie każda mocniejsza supra ma dźwięk NOS-u(spoykam się z takim określeniem) lecz to jest turbina która załącza się na wyższych obrotach a nie nos. Każda mocniejsza supra tak ma. Z drugiego filmu widać że koleś w lambo cisną maszynkę ile mógł.
Po za Tym murcielago to drogi szajs.
Tutaj macie murcielago roadster i seryjną supre koło 300 koni. Nie pamiętam dokłądnie nie chce mi się sprawdzać
grindtv.com/more/video/supra_vs_lambo_murcielago_lamborghini_vs_toyota...
Pozdro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów