📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Parker napisał/a:
Zamiast po sobie popsprzatac i przeprosic uciekl jak pizda
Jakby każdy po sobie sprzątał na zorganizowanej, płatnej imprezie to połowa obsługi by pracy nie miała...
Gdyby nie był pijany to by zginął.
Cytat:
@~Velture
uważam że nie masz racji, tylko burak by tak pomyślał
Uważam, że pierdolisz.
Jakby każdy gotował i jadł tylko w domu to by kucharze stracili pracę. Jakby każdy sobie samemu naprawiał samochód to by nie było mechaników. Jakby nie było żadnej przestępczości to by 3/4 policjantów straciło pracę podobnie jak miało to miejsce ze służbą graniczną.
Więc jakby każdy kurwa sprzątał po sobie i nie śmiecił to by kurwa na imprezie był zatrudniony jeden sprzątacz a nie 10.
To jest prosta ekonomia ale dla ciebie najwyraźniej zbyt skomplikowana.
Wyszedl poza kadr, zeby w spokoju skonać.
@Velture
Próbuję czasami zrozumieć Twój zjebany tok myślenia. No kurwa nie daje rady, ja pierdolę kurwa. Pierdolisz o braku pracy, jeśli ludzie nie będą zachowywać jak zwierzęta.
Brawo.
Próbuję czasami zrozumieć Twój zjebany tok myślenia. No kurwa nie daje rady, ja pierdolę kurwa. Pierdolisz o braku pracy, jeśli ludzie nie będą zachowywać jak zwierzęta.
Brawo.
Jeśli nie rozumiesz tak prostych rzeczy to napisz sobie na ręce "wdech, wydech" abyś się nie pogubił.
kotorminator napisał/a:
@Velture
Brawo.
To nie jego wina, lisek kiedyś wspominał, że jak był mały, to jego ojciec nigdy nie odstawiał wózka po zakupach. Kiedy mały veltuś spytał czemu tak robi, lis senior odparł, że gdyby każdy odstawiał wózek na miejsce, nie byłoby pracy dla ludzi, którzy dbają o odpowiednie rozlokowanie wózków. Tak właśnie powstają buraki, które syfią w kinie, na imprezach, śmiecą w parkach (no bo nie byłoby pracy dla sprzątaczy śmieci, c'nie?) itd.
Nie miej więc pretensji do naszego plemnika aspirującego na moda, to zwykła ofiara złego wychowania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów