📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jakiego to trzeba mieć w życiu szczęście aby znaleźć się na sadisticu, oby mnie w życiu nie spotkało.
Sądząc po tym jak to auto się wgniotło i po tym że to auto to najprawdopodobniej z Chin jest wnoszę, że chłop co na niego się ów przedmiot zjebał, wstał i poszedł dalej po ówczesnym otrzepaniu siebie z wszędobylskiego kurzu zalegającego na ulicach tego miasta. <---Ekspert
Dobre z tego jest to,że się chociaż pożegnał.
firer napisał/a:
Kto ma pecha to nawet sobie w dupie palec złamie
Coś z własnego doświadczenia
Ale jak spotka to dam Ci piwo :p
Cytat:
Kto ma pecha to nawet sobie w dupie palec złamie
To podziel się z nami tym doświadczeniem
luja27 napisał/a:
nie daj się prosić o historię życia,
dostaniesz naklejkę ,,dzielny pacjent,,
FloriXx_00 napisał/a:
Sądząc po tym jak to auto się wgniotło i po tym że to auto to najprawdopodobniej z Chin jest wnoszę, że chłop co na niego się ów przedmiot zjebał, wstał i poszedł dalej po ówczesnym otrzepaniu siebie z wszędobylskiego kurzu zalegającego na ulicach tego miasta. <---Ekspert
przyjrzyj się lepiej ekspercie
Hollow_Man napisał/a:
jakiego to trzeba mieć w życiu szczęście aby znaleźć się na sadisticu, oby mnie w życiu nie spotkało.
To robota w chuj dobrego asasyna. Takie cusie się przypadkiem nie robią.
kurwa ja pierdole 1 krok i po czlowieku w pizdu choc mam nadzieje ze jakims cudem przezyl
będzie guz pewnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów