Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co do psa - nieźle jebniętym trzeba być, żeby dawać zwierzęciu tak słoną potrawę. Do otrucia jeden krok.
@up to źle słyszałeś, miałem i jadłem, tj. spróbowałem na tyle na ile się dało. Jak wbijesz otwieracz w puszkę i wyrówna się ciśnienie, to wydostaje się smród rozkładających się zwłok, takiego w chuj gnijącego mięsa. Wszystko w środku jebie tak samo, a ten smród jest tak mocny, że wchodzi we wszystko. Nie wolno otwierać tego w pomieszczeniu, a w Szwecji nawet jest obowiązek ostrzeżenia sąsiada, że będzie się tę puszkę otwierało. Ciuch ubrudzony - do wyrzucenia. Przewozu tych puszek zakazała m.in. British Airways. W smaku... jak zwykły, niedoprawiony, zajebiście słony, zakonserwowany filet z ryby.
A co do psa - nieźle jebniętym trzeba być, żeby dawać zwierzęciu tak słoną potrawę. Do otrucia jeden krok.
pamiętajcie, że pies ma kilka tysięcy razy czulszy węch od człowieka...
pamiętajcie, że pies ma kilka tysięcy razy czulszy węch od człowieka...
ale lubi jeść gówna
smród psu nie przeszkada, pies by nawet wjebał to, co go otruje - byle dał mu to jego opiekun i byle było zjadliwe (nie było alkoholem/ostrą przyprawą/wrzątkiem etc.)
ad buster podważył tą naciąganą tełorje. zeżarł i nic mu nie było.
jak już, to *tę tełorję.
Poza tym ad chujster ma wiele wspólnego z psem, np. również lubi gówno. Podobno Sci Fun mocno się go wstydzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów