Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lukzar3 2025-01-10, 9:32 4
Bul_od_bytu napisał/a:

Widlarzom już skończyły się granaty? Andrzej już uruchamia zbiórkę jak tylko ugości żydowskiego zbrodniarza wojennego, który ma gościć w PL

A najlepsze jest to że ten zbrodniarz nawet nie ma zamiaru tu przyjechać i ma to w dupie, a Anrzej się wychylił 😀 Anrzej jest średnio sprawny umysłowo.
Zgłoś
POeBaNy 2025-01-10, 9:50 4
lukzar3 napisał/a:

A najlepsze jest to że ten zbrodniarz nawet nie ma zamiaru tu przyjechać i ma to w dupie, a Anrzej się wychylił 😀 Anrzej jest średnio sprawny umysłowo.

Anżej cały czas się uczy. Jako sługa narodu ukraińskiego i państwa położonego w Palestynie, niestety musi się garniać to co mu karzą.
Zgłoś
POLTERGAIST 2025-01-10, 10:11 3
BanderowSSkie standardy, już wkrótce w Polsce.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-10, 10:11 2
metyoo napisał/a:

a za nim przypadkiem nie jest wystawiono listu gończego? skoro tak należy go zatrzymać i nie zachowywać się jak węgrzy! a jak ne chcą tego robić to należy skutecznie nastraszyć, że go Polskie władze "zatrzymają" jak tylko wyląduje

Przecież to właśnie "polskie władze" chcą załatwić panu ściganemu immunitet na czas imprezy. Jak słuchałem o tym w radiu to aż ciężko mi było uwierzyć jak nisko może upaść nasze państwo w relacjach międzynarodowych. Nawet robienie laski Obamie za darmo było trochę mniej uwłaczające
Zgłoś
Wiewór 2025-01-10, 11:31
Takie tematy maja ten plus ze od razu widac kto tu jest czerwony i z mila checia wylizal by kacapowi czerwona srake.
Przejebane ze w kraju ktory toczy wojne z Rosja od zarania dziejow jest tyle rusofilow.
Zgłoś
POLTERGAIST 2025-01-10, 12:15 3
Wiewór napisał/a:

Takie tematy maja ten plus ze od razu widac kto tu jest czerwony i z mila checia wylizal by kacapowi czerwona srake.
Przejebane ze w kraju ktory toczy wojne z Rosja od zarania dziejow jest tyle rusofilow.

jak ktoś wyśmiewa pejsów to zapewne jest arabem, a ci co wyśmiewają ciapaków to zapewne noszą jarmółke? jedyne co widac pod postami o ukropskich patusach to właśnie to kto jest ukraincem, zawsze przyłazicie i skamlacie w ich obronie nie dopuszczając do siebie, ze dla Polaków niczym od kacapów się nie róznicie i w dupie mamy tak samo was jak ruskich.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-01-10, 12:23 3
metyoo napisał/a:

a za nim przypadkiem nie jest wystawiono listu gończego? skoro tak należy go zatrzymać i nie zachowywać się jak węgrzy! a jak ne chcą tego robić to należy skutecznie nastraszyć, że go Polskie władze "zatrzymają" jak tylko wyląduje

"Polskie władze" , dojebałeś smutnym żartem. Nie.ma czegoś takiego
Zgłoś
Wiewór 2025-01-10, 13:00
POLTERGAIST napisał/a:

jak ktoś wyśmiewa pejsów to zapewne jest arabem, a ci co wyśmiewają ciapaków to zapewne noszą jarmółke? jedyne co widac pod postami o ukropskich patusach to właśnie to kto jest ukraincem, zawsze przyłazicie i skamlacie w ich obronie nie dopuszczając do siebie, ze dla Polaków niczym od kacapów się nie róznicie i w dupie mamy tak samo was jak ruskich.

No co za zbieg okoliczności. Dolaczyl po wybuchu wojny i broni zsrr.

Jaka dzisiaj pogoda w sankt petersburgu towarzyszu?

Zgłoś
Siriuz 2025-01-10, 13:56 2
Wiewór napisał/a:

Sprawdź lodówkę, tam też mogą się czaić ruscy agenci!
Zgłoś
POLTERGAIST 2025-01-10, 14:07
Wiewór napisał/a:

broni zsrr? Mykola, chyba wyrażnie ci napisałem co o nich i o was myślę!!! wielokrotnie podkreślałem, że dla mnie niczym sie szoszonku od kacapów nie róznicie a cywilizacja kończy się dokładnie na Bugu.
Zgłoś
Wiewór 2025-01-10, 14:13
Siriuz napisał/a:

Sprawdź lodówkę, tam też mogą się czaić ruscy agenci!

Oczywiscie ze sprawdzam i jestem czujny. Czerwoni sa przebiegli.
Zgłoś
ShepardR34 2025-01-10, 14:42
Widzicie patrole naszej policji gdzie baby karły i chłopaczki z czapkami na uszach suchokaltesy albo grube miśki po maturach max? Jak te z Azova czy innych Krakenow wrócą do swoich bab u nas będzie ciekawie. Komentant główny policji już powiedział oficjalnie że w każdym dużym mieście są gangi ukraińskie. Pisiory by powiedziały gangi po czym by ssali chuje Widlarzy z Dudą i ganiali w necie za pokazanie narodowości.
Zgłoś
metyoo 2025-01-10, 14:56 1
Bul_od_bytu napisał/a:

Przecież to właśnie "polskie władze" chcą załatwić panu ściganemu immunitet na czas imprezy. Jak słuchałem o tym w radiu to aż ciężko mi było uwierzyć jak nisko może upaść nasze państwo w relacjach międzynarodowych. Nawet robienie laski Obamie za darmo było trochę mniej uwłaczające

wiele rzeczy jestem w stanie zrozumieć, ale najpierw rzucają gównem w orbana, bo dał schronienie pisowskiemu cwaniaczkowi, a jednocześnie organizują list żelazny gościowi oskarżonemu o zbrodnie wojenne, czyli podwójne standardy które zarzucali pisiorom...żeby było śmieszniej, ten zbrodniarz pośrednio odpowiedzialny jest za śmierć naszych rodaków z misji humanitarnej, winnych brak, i nie można nikogo przesłuchać, zupełne jak po smoleńsku. no jaja opadajom!
Zgłoś
Dawid0101 2025-01-10, 15:36
Bul_od_bytu napisał/a:

Widlarzom już skończyły się granaty? Andrzej już uruchamia zbiórkę jak tylko ugości żydowskiego zbrodniarza wojennego, który ma gościć w PL

Tak, już za chwilę Rosjanie będę u naszych bram - zobaczymy co pokażesz ty w walce...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-10, 18:02 3
Dawid0101 napisał/a:

Tak, już za chwilę Rosjanie będę u naszych bram - zobaczymy co pokażesz ty w walce...

Póki co to do Kijowa nie mogą dojechać. Jak na państwo w stanie wojny to PKB ukrainy w ubiegłym roku wzrosło o prawie 4%, a w naszym mocarstwie ledwo 2,6% więc chyba nie jest tak źle jak w TVN mówią.
Ostatnio 200 tysięcy ukraińców pojechało sobie na wigilię do siebie i z powrotem do PL bo trzeba podpisać listę w urzędzie. Daj boże każdemu krajowi taką wojnę, że na święta można jeździć w przerwach między nalotami. Palestyńczycy chętnie się zamienią
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem