📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety ale Ukraina powtórzy naszą przeszłość i jest to raczej skutek 100 procentowy.
Po wojnach do społeczeństwa wraca masa sprzętu wojskowego typu granat i kałach, mozdzierz. Oprócz tego Setki tysięcy mężczyzn po amputacjach lub zrytą banią. Byłem w Iraku 2 tury i myślałem że to było piekło. Na Ukrainie jest piekło na miare 21 wieku. Reasumujac - Jak nie ogarną tego w cywilizowany sposób cofnął się o lata świetlne wstecz i będzie jak w PRL. Gangi, magię uzbrojone po zęby w sprzęt i ludzi którzy walczyli na wojnie. Myślę, że Ci z okopów z pierwszej linie nie będą mieć oporów kogos odejbac od tak 😂
Zobaczymy w przyszłości.
Po wojnach do społeczeństwa wraca masa sprzętu wojskowego typu granat i kałach, mozdzierz. Oprócz tego Setki tysięcy mężczyzn po amputacjach lub zrytą banią. Byłem w Iraku 2 tury i myślałem że to było piekło. Na Ukrainie jest piekło na miare 21 wieku. Reasumujac - Jak nie ogarną tego w cywilizowany sposób cofnął się o lata świetlne wstecz i będzie jak w PRL. Gangi, magię uzbrojone po zęby w sprzęt i ludzi którzy walczyli na wojnie. Myślę, że Ci z okopów z pierwszej linie nie będą mieć oporów kogos odejbac od tak 😂
Zobaczymy w przyszłości.
Bul_od_bytu napisał/a:
Póki co to do Kijowa nie mogą dojechać. Jak na państwo w stanie wojny to PKB ukrainy w ubiegłym roku wzrosło o prawie 4%, a w naszym mocarstwie ledwo 2,6% więc chyba nie jest tak źle jak w TVN mówią.
Ostatnio 200 tysięcy ukraińców pojechało sobie na wigilię do siebie i z powrotem do PL bo trzeba podpisać listę w urzędzie. Daj boże każdemu krajowi taką wojnę, że na święta można jeździć w przerwach między nalotami. Palestyńczycy chętnie się zamienią
Wiesz co to jest lina frontu? Jebac palestynczykow. Arabskie karaluchy nalezy na zmiane wyplacac raz fosforem raz napalmem.
@Wiewór: Popieranie którejkolwiek ze stron tego konfliktu to oznaka, że należy skontaktować się z lekarzem
Wiewór napisał/a:
Takie tematy maja ten plus ze od razu widac kto tu jest czerwony i z mila checia wylizal by kacapowi czerwona srake.
Przejebane ze w kraju ktory toczy wojne z Rosja od zarania dziejow jest tyle rusofilow.
Nie chciałbym ci rozwalać narracji, ale zdajesz sobie sprawę, że można jednocześnie nie lubić i kacapów i banderowców?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów