📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyczyna wybuchu byl wybuch
Nieee wybuch był następstwem wybuchu, przyczyną zaś była eksplozja
Państwo Islamskie już się przyznało do zamachu?
Gówno nie LPG....
Epicentrum wybuchu było w okolicach kierowcy, obstawiam ładunek podłożony.
Popatrzcie że bagażnik w całości, a drzwi od kierowcy wyszły razem ze słupkiem.
BigCohones napisał/a:
Gówno nie LPG....
też obstawiałbym 'zamach'
ładunek pod fotelem kierowcy...
a może to końcówka tego filmiku co ostatnio był jak gość sobie petardą nie trafia w okno i mu spada pod nogi w aucie i wtedy filmik się kończy
piergnał bonka pusił i wyjebało kakao na zewnatrz hahah ale jestem smieszny
Gówno a nie LPG. Tak wybuchają zbiorniki CNG. 200 bar w CNG a max 20 bar w LPG(i to tylko jak jest upał...). LPG może iść przewodami plastikowymi CNG MUSI iść w STALOWYCH. Zbiorniki CNG mogą być podwieszone pod kabiną jak np. tutaj. LPG ogólnie jest TAK SAMO BEZPIECZNE jak benzyna. Bezpieczniejszy jest tylko Diesel(w ropie można fajkę zgasić). CNG za to to już 200 bar badania w PRL muszą być robione co 2-3 lata z próbą ciśnieniową. A u nas jeszcze się mówi o wodorze magazynowanym pod ciśnieniem 1000 bar(tyle co podczas strzału z pistoletu w komorze nabojowej). Ładnie będą skody wybuchać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów