18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
SWAG
S................e • 2013-06-23, 0:31
Miejski słownik slangu co tak naprawdę oznacza słowo "SWAG":

Termin "SWAG" został wymyślony przez gejów z Hollywood w latach 60 XX wieku skrót oznaczał "Secretly We Are Gay"(co dosłownie oznacza:"Potajemnie Jesteśmy Gejami") był to kod który wykorzystywany był w środowisku gejowskim na terenie USA.

Więc potencjalny gimnazjalisto(gimbusie)człowieku, sadolu itp.(może nie każdy sadolu) pamiętaj co ten skrót oznacza zanim zaczniesz jebać SWAG na lewo i na prawo bo ktoś cię zeswaguje od tyłu.

Zgłoś
wydrunio 2013-06-23, 6:57 8
To jest pierwsze znaczenie słowa SWAG.
Drugie to lans ubraniami, butami, wszystkim czym się da lansować.
Zgłoś
Snaku 2013-06-23, 8:38 13
wydrunio napisał/a:

To jest pierwsze znaczenie słowa SWAG.
Drugie to lans ubraniami, butami, wszystkim czym się da lansować.

Jebać drugie znaczenie. Zawsze prawdziwe jest to pierwsze.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-06-23, 8:46 43
SWAG

Sadole Wyczuwają Atak Gimbusa.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
sulik 2013-06-23, 9:04 3
ta informacja jest rownie sprawdzona co ta z opuszczonymi spodniami symbolizujcymi gotowosc do seksu analnego w wiezieniach?
Zgłoś
Enbeen 2013-06-23, 9:31 4
ogólnie to jebać swag i swagowców, ale w tym jest tyle prawdy jak w tym że skrót amerykanskich at'ków
SWAT znaczy Secretly we are transexualists

a jebane swagi, to zwykłe lamusy którzy chcą się ubierać jak pedały ale nie chcą być nazywani pedałami
Zgłoś
Kayis 2013-06-23, 10:38
Tak, tak. Tak samo prawdziwe jak tłumaczenie azjatów: "Something We Asians Got".
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-06-23, 10:53 9
Najchętniej to wszystkich swagów, biberowców, dzieci yolo, pustaków robiących fotki z kaczymi dziubkami itd. bym zamknął w jakimś obozie i tam zrobił im yolocaust
Zgłoś
oozyxak0o 2013-06-23, 10:55
A tusk znowu wprowadzi nowy podatek
Zgłoś
Zarammoth 2013-06-23, 10:55 2
Znaczeń jest w chuuu... en.wikipedia.org/wiki/Swag

Ja słyszałem, że słowo wymyślił Szekspir na określenie osoby szykownej, dżentelmena.

Rzekłem.

Zgłoś
Jaszczomp6666 2013-06-23, 10:58
SWAG robi dobre części do samochodów...
Zgłoś
kietong 2013-06-23, 10:59 1
Pocieszyliście mnie, bo nigdy nie słyszałem tego określenia, widocznie obracam się w normalnym środowisku
Zgłoś
Szwy 2013-06-23, 11:10 4
Po pierwsze, nikt tutaj nie używa słowa swag, ani swagger.
Po drugie, nikt na świecie nie korzysta z wersji, którą podałeś, jest to raczej forma żartu.
Po trzecie, nigdy bym Ci nie zaczął wytykać tych rzeczy, gdyby nie mocny kolor i ostatnie zdanie, po którym widać, że Ty to chyba wziąłeś na serio. Tutaj swag i swagger ze słownika języka angielskiego. Jest to normalne słowo, tak jak my mówimy kutasy na wiszące frędzle. (choć krążą pogłoski, że w latach 60 XX wieku w Polsce K.U.T.A.S. mówiono jako skrót na "Kurwa, Uderz Tego Araba Szybko!)

Zgłoś
trebeter 2013-06-23, 11:14 6
Zgłoś
dyspans 2013-06-23, 11:29 1
SWAG to ciuchy Gucci, Louis Vuitton, Fendi, picie Cirocka, jaranie wielkich jointów, a nie gimbusy w kolorowych new erach w za dużych koszulkach z wielkimi napisami chodzący w air maxach za 200 zł z allegro.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów