📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O, to była taka historia, że w stanach bardzo dużo budynków administracji wojskowej miało ten kształt (korzystny ze względu na nasłonecznienie). Tylko właśnie jak serwisy ze zdjęciami lotniczymi i satelitarnymi się pojawiły, zaczęła się w pośpiechu akcja maskowania tych "swastyk", malowali dachy na różne kolory i takie tam.
Jak choćby
guardian.co.uk/world/2007/sep/27/usa.technology
Jak choćby
guardian.co.uk/world/2007/sep/27/usa.technology
piękne malownicze miasto, potomkowie wujaszka Adolfa biegają dumnie wykrzykując Sieg Heil! Łezka w oku się roni gdy widać grupkę małolatów kąpiącą martwego już żyda <3
@up
Ale jacy mili! Mimo że Żyd martwy, to go jeszcze wykąpią, żeby na brudno go nie grzebali.
Ale jacy mili! Mimo że Żyd martwy, to go jeszcze wykąpią, żeby na brudno go nie grzebali.
To nie nowość.Polecam zobaczyć zdjęcia szpitala na ul.Unii Lubelskiej w Szczecinie.Trochę dobudowali ale swastykę wciąż można zobaczyć.
zakamuflowana opcja niemiecka
Swastyka jest zajebista, co ludzie się do niej tak dopierdalają
Btw za tagi powinieneś dostać Oscara
Tagi: Łeba :: hitler :: swastyka :: cycki :: śmierć :: google :: maps :: drzewa :: odwzorowanie terenu :: ulica :: asfalt :: czarnuch :: trawa :: śmierć :: morze :: kurwy :: impreza :: krematorium :: faszyzm
Btw za tagi powinieneś dostać Oscara
Tagi: Łeba :: hitler :: swastyka :: cycki :: śmierć :: google :: maps :: drzewa :: odwzorowanie terenu :: ulica :: asfalt :: czarnuch :: trawa :: śmierć :: morze :: kurwy :: impreza :: krematorium :: faszyzm
swastyka to był chyba znak swiatła i to by sie zgadzało z powodem budowania budynków w jej kształcie,jak juz ktoś wyzej napisał, a ze kilkadziesiąt lat temu pewien pan z charakterystycznym wasem na zawsze odmienił jej znaczenie to juz co innego...
Oglądałem to na google earth i sądze, że to są 4 budynki koło siebie i cień tworzy takie coś, że przypomina swastyke...
omgwtflol napisał/a:
Nie dość, że nie ukryłeś maila, to nie potrafisz robić screenshotów stron internetowych, nie mówiąc już o systemie operacyjnym którego używasz.
Osz kurwa! Używa windowsa i podał publicznie adres mailowy. No teraz to go na pewno opierdolą ze wszystkiego co ma na koncie w banku i lodówce....
Jak sie chcesz ponapinać to idz kurwa na siłownie albo sobie nogi na głowe załóż... Co za kurwa żenada....
Tak mi się przypomniało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów