Nietypowe wykonanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tyle lat minęło a w internetach dalej nie ma napisów z tego co NAPRAWDĘ mówi ten koleś z miniaturki
2x@up jak to nie ma ? Koleś opowiada jak go zatrudnili do czegoś tam (dawno oglądałem, nie pamiętam). Wpisz w yt nie wiem, Mexican guy funny story orginal i poszukasz to znajdziesz. Włączasz napisy na yt i jazda. (oczywiście po angielsku)
Tak, pierwsza propozycja po wpisaniu w yt tego co pisałem.
Chyba, że to ściema kurwa .... ehh. To trzeba znać hiszpański w takim razie. Taa jest wiele fałszywych tłumaczeń do chuja
Tak, pierwsza propozycja po wpisaniu w yt tego co pisałem.
Chyba, że to ściema kurwa .... ehh. To trzeba znać hiszpański w takim razie. Taa jest wiele fałszywych tłumaczeń do chuja
Znacie oryginalny materiał ze śmiejącym się wyżej Maxem Kolonko?
exfon napisał/a:
@radek
To covery Mansona są nietypowe? nie widzę w nich nic dziwnego
Nietypowe niekoniecznie ale dobrze mu wychodzą
Filmik fajny, do czasu aż nie wkurwiło mnie to cygańskie "dziecko" na końcu... to chciałeś osiągnąć?! Ja się pytam!
Tommytom napisał/a:
Jednak jest też po polsku. Podobno 80% zgodności z tym co gada
Tak a propos tego roześmianego dziadka, ta wstawka jest z ich skeczu. Śmieszny pan od kilkudziesięciu lat występuje w kabarecie, taki nasz Bohdan Smoleń. Byłem ciekawy co to za postać w ogóle i się dokopałem do jego starszych występów.
KURWA! 2:14 a ja ogladam ten syf. moje zycie jest okrutne
Jeszcze tylko dodam że ten filmik jest w miarę dobrze przetłumaczony i nie jest to żaden meksykanin tylko Hiszpan.
Najlepszy był Cygan na końcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów