📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale pałe pewnie dalej opierdala....jak kurwa wiara w wymyślonego gościa może dawać stabilność i poczucie bezpieczeństwa kurwa...ale tak to jest słabe psychicznie jednostki szukają w religii oparcia bo są zbyt głupie aby samemu poradzić sobie w życiu
Jak słyszę takie pierdolenie, to mam ochotę się odjebać
heh, "słabe jednostki szukają w religii oparcia bo są zbyt głupie ..." większej głupoty nie słyszałam ...jestem osobą wierzącą i raczej Bóg nie rozwiązuje za mnie problemów życia codziennego tu chodzi o coś głębszego i tylko silne jednostki potrafią uwierzyć w coś czego nie widziały, czego nie miały podane na talerzu pod sam nos Zauważyłam, że dużo ludzi tutaj dyskutuje o czymś o czym nie ma zielonego pojęcia. Moim skromnym zdaniem: w filmie nie ma nic sadystycznego ale w komentarzach jak najbardziej
No to teraz czekam na lincz
No to teraz czekam na lincz
Kto wie czy ta dziwka nie szykuje czegoś większego. Teraz będzie odpierdalać teatr o jej świętości, a za chwile pójdzie w tango z księdzem i znowu zrobi sobie skandal, dzięki któremu będzie na pierwszych stronach szmatławców przez 2 lata.
A co do takiego kościelnego pierdolenie to uważam, że modlenie się pod publikę i rozgłaszanie jakim to jest się świętym zasługuje na potępienie. Człowiek powinien wierzyć dla siebie i modlić się w ciszy, a nie drzeć ryj i pokazywać gdzie tylko się da jaki to świętojebliwy jest i jak bardzo się kaja przed Bogiem.
A co do takiego kościelnego pierdolenie to uważam, że modlenie się pod publikę i rozgłaszanie jakim to jest się świętym zasługuje na potępienie. Człowiek powinien wierzyć dla siebie i modlić się w ciszy, a nie drzeć ryj i pokazywać gdzie tylko się da jaki to świętojebliwy jest i jak bardzo się kaja przed Bogiem.
śmierdzi mi to jakąś podpuchą...
śmierdzi mi to jakąś podpuchą...
- "...Jezusa Chrystusa"
- "...z Jezusem Chrystusem"
Dobrze, że nazwisko mówi za każdym razem bo za chuj bym nie wiedział o kogo chodzi.
Dobrze, że nazwisko mówi za każdym razem bo za chuj bym nie wiedział o kogo chodzi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów