od 0:00 - 1:40 i od 10:14 do końca, Filmik z manifestacji z miasta niedaleko mnie. Dobrze wiedzieć, że nie całość starszego społeczeństwa jest zmanipulowana przez media.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
od 0:00 - 1:40 i od 10:14 do końca, Filmik z manifestacji z miasta niedaleko mnie. Dobrze wiedzieć, że nie całość starszego społeczeństwa jest zmanipulowana przez media.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"niedaleko" - popraw i będzie ok
"Nasza polska krew poniewiera się po obcych ziemiach za marne grosze."
Hahahahahaah ta kobieta chyba nigdy nie szukała pracy w życiu.
Hahahahahaah ta kobieta chyba nigdy nie szukała pracy w życiu.
Czy to wina rządu Francji, że ci, którzy "w Paryżu spią na ławkach" nie potrafią znaleźć pracy? Tak to bywa, jak się ktoś wybiera do obcego kraju bez kwalifikacji i znajomości języka. Poza tym jakoś nie dociera do mnie gadka o tym, że się biedacy tułają po Europie za marne grosze. Chyba te grosze nie sa takie marne, bo kto przy zdrowych zmysłach jechałby dalego od domu zarabiać mniej, niż mógłby mieć u siebie? No i wygląda mi to zbiegowisko na jakąś manifestację nieudaczników. Nie ma to jak się chwalić, że zdrowy dwudziestoletni koleżka, który ma "dwoje rąk i dwoje nóg" nie potrafi na siebie zarobić.
Baba gada dobrze. Zatnie się bo zatnie ale gada z sensem. Za to ten szczur w 1:21 co wygląda jakby go z oświęcimia wyjebali za niedowagę to jest żałosny. Typowy szczur bez kolegów co założy dresik aby czuć się jak w grupie i śmieje się z każdego i wszystkiego bo taki cwaniaczek bo w szkole nie można go dotknąć ale jak co do czego to pizda w ryja dostanie z liścia i pada jak kłoda.
Dalej mi się jak do tego 1:30 nie chciało oglądać ale staruszce postawiłbym kieliszek nalewki.
Oczywiście zaraz się zlecą gimby i zaczną o moherach pierdolić bo uważają ,że są mądrzejsi od kogoś kto walczył za Polskę w 2giej wojnie światowej.
Albo zaraz zwolennicy "Ryśka 'jestem wszędzie' petró" co jakby doszedł do władzy dofinansowałby banki i każdy Polak dostałby w banku kawę gratis do każdej pożyczki na 30% rrso.
Dalej mi się jak do tego 1:30 nie chciało oglądać ale staruszce postawiłbym kieliszek nalewki.
Oczywiście zaraz się zlecą gimby i zaczną o moherach pierdolić bo uważają ,że są mądrzejsi od kogoś kto walczył za Polskę w 2giej wojnie światowej.
Albo zaraz zwolennicy "Ryśka 'jestem wszędzie' petró" co jakby doszedł do władzy dofinansowałby banki i każdy Polak dostałby w banku kawę gratis do każdej pożyczki na 30% rrso.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów