Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Plebs się zleciał "amerykanie kurwy" "amerykanie sami się rozbili" "amerykanie won".... na serio.... przed podłączeniem do internetu powinien być przeprowadzany test na IQ
A Ty w ameryce mógłbyś dopiero wypić piwo.
Jeszcze zaden debil nie napisal ze to amerykanie zrobili zamach sami na siebie
Czyli mam rozumieć, że wykład amerykańskich władz na temat znalezienia paszportu (jednego z terrorystów), który wypadł z samolotu w trakcie wybuchu i znaleziony został na ulicy, jest prawdziwy?
Ok.
A oto i nasz dawno nie widziany kolega Ja-ah-qu-ub-el
@Ja-ah-qu-ub-el
Ktoś kto pisze o faktach jest debilem w dzisiejszych czasach? Smutne trochę.
Co by nie było faktem, czy mitem, to i tak wolę myśleć że to MUSLIMY SĄ WINNI!!
@Ja-ah-qu-ub-el
Ktoś kto pisze o faktach jest debilem w dzisiejszych czasach? Smutne trochę.
A co ty sie tak pizdowato przypierdalasz, więcej kurwa!
Czyli mam rozumieć, że wykład amerykańskich władz na temat znalezienia paszportu (jednego z terrorystów), który wypadł z samolotu w trakcie wybuchu i znaleziony został na ulicy, jest prawdziwy?
Ok.
tak samo prawdziwy jak brzoza która zniszczyła 80-tonowy samolot...ale na miejscu amerykańskich władz po prostu sprawdziłbym listę pasażerów
Amerykanie rozjebali pół Manhattanu by dobrać się do złóż kamieni i żwiru w Afganistanie...seems legit
U mnie w UK muslimy twierdzą że to juesej zrobiło żeby ich zabijać Każdy debil ma inną teorie.
Ja-ah-qu-ub-el, te tumany nawet nie wiedzą ile ameryka straciła na tej wojnie. Oni codziennie wydają na nią tyle ile mniej więcej jest warta Warszafka.
A czego można się spodziewać po "geniuszach", którzy wiedzę o świecie czerpią z tv gdzie programówkę układa volksdeutsch pod dyktando putina. Potem takie debile chodzą po świecie i opowiadają, że Włosi przyjeżdżają do Polski szukać pracy, Ameryka chce napaść Polskę a w 39 napadli nas źli Niemcy z rfn wbrew woli dobrych niemców z nrd a ZSRR przyszło z pomocą 2 tygodnie później. Jeszcze czekam aż jakiś debil znajdzie plakaty propagandowe sprzed 40 lat w które uwierzy i zacznie pieprzyć że amerykanie zrzucają stonkę na nasze pola kartoflane i na szczęście biedronki zjadają tych pasiatych amerykańskich sabotażystów bo w końcu są czerwone
----
Tak w ogóle to USA wydaje na wojnę w afganie 21 milionów... dziennie. Policzcie sobie jeszcze dzieci inwazję Iraku i początek tej wojny. Dużo kasy, nie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów