Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wyobraźcie sobie te wszystkie piątki bez kebaba i pepsi :/
Kebaba sam sobie robię. Kupuję bułki i sam przyrządzam mięso. Pepsi kupuje w angielskim markecie, więc ciapate kurwy nic na mnie nie zarobią.
A czego można się spodziewać po "geniuszach", którzy wiedzę o świecie czerpią z tv gdzie programówkę układa volksdeutsch pod dyktando putina. Potem takie debile chodzą po świecie i opowiadają, że Włosi przyjeżdżają do Polski szukać pracy, Ameryka chce napaść Polskę a w 39 napadli nas źli Niemcy z rfn wbrew woli dobrych niemców z nrd a ZSRR przyszło z pomocą 2 tygodnie później. Jeszcze czekam aż jakiś debil znajdzie plakaty propagandowe sprzed 40 lat w które uwierzy i zacznie pieprzyć że amerykanie zrzucają stonkę na nasze pola kartoflane i na szczęście biedronki zjadają tych pasiatych amerykańskich sabotażystów bo w końcu są czerwone
na szczęście jest z nami krynica mądrości i ostoja rozumu w postaci zarozumiał... tzn jaśnie oświeconego Kubusia, który przy pomocy Googli rozwiązuje i ujawnia wszystkie spiski i konfabulacje. hfałaci tudzież chała
miło że mnie pamiętasz, już dawno Cie 'namierzyłem' i dowiedziałem się, że w realu nie jesteś taki mocny w gębie. To mi wystarcza
up
miło że mnie pamiętasz, już dawno Cie 'namierzyłem' i dowiedziałem się, że w realu nie jesteś taki mocny w gębie. To mi wystarcza
ahahah nie pogrążaj się dziecko
Amerykanie rozjebali pół Manhattanu by dobrać się do złóż kamieni i żwiru w Afganistanie...seems legit
oczywiście, że nie, amerykanie walczą z terroryzmem! widziałem parę razy pisałeś z sensem, ale wierzenie w Bin Ladena to jest kurwa śmieszne
jak patrzysz w lustro?
Słabe, mama nie nauczyła, że na pytanie nie odpowiada się pytaniem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów