Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyobraźcie sobie te wszystkie piątki bez kebaba i pepsi :/
Kebaba sam sobie robię. Kupuję bułki i sam przyrządzam mięso. Pepsi kupuje w angielskim markecie, więc ciapate kurwy nic na mnie nie zarobią.
A czego można się spodziewać po "geniuszach", którzy wiedzę o świecie czerpią z tv gdzie programówkę układa volksdeutsch pod dyktando putina. Potem takie debile chodzą po świecie i opowiadają, że Włosi przyjeżdżają do Polski szukać pracy, Ameryka chce napaść Polskę a w 39 napadli nas źli Niemcy z rfn wbrew woli dobrych niemców z nrd a ZSRR przyszło z pomocą 2 tygodnie później. Jeszcze czekam aż jakiś debil znajdzie plakaty propagandowe sprzed 40 lat w które uwierzy i zacznie pieprzyć że amerykanie zrzucają stonkę na nasze pola kartoflane i na szczęście biedronki zjadają tych pasiatych amerykańskich sabotażystów bo w końcu są czerwone
na szczęście jest z nami krynica mądrości i ostoja rozumu w postaci zarozumiał... tzn jaśnie oświeconego Kubusia, który przy pomocy Googli rozwiązuje i ujawnia wszystkie spiski i konfabulacje. hfałaci tudzież chała
Jak by Amerykańce ku*asa w mrowisko nie pchały to ciapate siedziały by tam gdzie ich miejsce. A tak to rozpełzło się to szmatogłowe tałatajstwo po świecie. Podziękujmy Ameryce za wpie**alanie się wszędzie gdzie się tylko da z tą ich zaj***ną "demokracją".
no niestety ciapaki się rozlazły po świecie z 2 powodów:
1.Koran-który kształtuje społeczeństwo ekspansywne-dopuszczenie poligamii, szejkowie mogą ruchać ile wlezie, mężczyźni dla których zabraknie kobiet mają ruszać na wojny i gwałcić ku chwale Allaha by zasłużyć na 72 dziewice w raju.
2. Ignacy Łukasiewicz, który stworzył podwaliny przemysłu naftowego. Z tego powodu ciapaki mają kasę by kupować kałachy i bilety lotnicze do państw zachodniej cywilizacji.
na szczęście jest z nami krynica mądrości i ostoja rozumu w postaci zarozumiał... tzn jaśnie oświeconego Kubusia, który przy pomocy Googli rozwiązuje i ujawnia wszystkie spiski i konfabulacje. hfałaci tudzież chała
zaraz momencik, czy to nie ty jesteś tym frajerem co wysyłał mi na priv wiadomości typu "wiem kim jesteś, znajdę cię" ahahaha jesteś taki żałosny, wypierdalaj
miło że mnie pamiętasz, już dawno Cie 'namierzyłem' i dowiedziałem się, że w realu nie jesteś taki mocny w gębie. To mi wystarcza
up
miło że mnie pamiętasz, już dawno Cie 'namierzyłem' i dowiedziałem się, że w realu nie jesteś taki mocny w gębie. To mi wystarcza
ahahah nie pogrążaj się dziecko
Amerykanie rozjebali pół Manhattanu by dobrać się do złóż kamieni i żwiru w Afganistanie...seems legit
oczywiście, że nie, amerykanie walczą z terroryzmem! widziałem parę razy pisałeś z sensem, ale wierzenie w Bin Ladena to jest kurwa śmieszne
jak patrzysz w lustro?
Słabe, mama nie nauczyła, że na pytanie nie odpowiada się pytaniem?
up
Haha, jesteś zabawny koleś. W realu też taki pierdolnięty w głowę? Czy tylko w necie jesteś debilem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów