Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
up
szkoda że wyluzowanie i wesołość mylisz z pierdolnięciem, mniej spiny i wracaj lizać się po pisiorach z kubusiem
Ej, tylko dlatego że tak się zabawiasz ze swoim starym, to nie znaczy że inni tez tak robią, ok?
Co innego mogę myśleć o takich frajerach jak ty?
Ej, tylko dlatego że tak się zabawiasz ze swoim starym, to nie znaczy że inni tez tak robią, ok?
Co innego mogę myśleć o takich frajerach jak ty?
możesz w ogóle zacząć myśleć
up
szkoda że wyluzowanie i wesołość mylisz z pie**olnięciem, mniej spiny i wracaj lizać się po pisiorach z kubusiem
a to się nazywa projekcja tata musi być z ciebie bardzo zadowolony...
Stryjek, uważaj bo Ciebie też namierzy
Stryjek, uważaj bo Ciebie też namierzy
On może mi najwyżej śmieci wynosić i naczynia myć. Ewentualnie, kebaby robić
On może mi najwyżej śmieci wynosić i naczynia myć. Ewentualnie, kebaby robić
Myślę, że wolałby obciągać, w końcu już się do tego przyznał. Jak można być taką męską dziwką wierzącą w smoki i masonów wysadzających WTC. Powinniśmy mu współczuć...żartowałem, beka z idioty
tobie trzeba współczuć, może bin laden jednak żyje i rozkazuje dalej z jaskini?
ta, na Wawelu się chowa i pije wódkę razem ze smokiem wawelskim.
Jest całkiem ładny dzień, idealny wręcz by ruszyć dupę sprzed kompa, myślę, że obu wam by się to przydało, bo tyle pierdolenia od rzeczy dawno nie czytałem(kebaby? masony? geje? chyba mówicie sami o sobie). Zatem ruszajcie nołjafły! Kto wie, może nawet poznacie jakąś niesadolową laskę?
wiz i tak nigdy nie dostaniemy
Ja mogę dostać Więc mów za siebie.
"ciapaci" wam cos zrobili? zatakowali nasz kraj?
na terenie Pakistanu dwóch bliskich współpracowników Osamy bin Ladena (nazwiska podane w dokumentach) rozpoczęło planowanie działań terrorystycznych na terenie naszego kraju.
Marek Dukaczewski. Więc planowali.
polskatimes.pl/artykul/880646,dukaczewski-macierewicza-chroni-immunite...
Muslimach wypowiadzacie sie o tym co widzieliście w tv
Widziałem ich nie jednokrotnie w akcji.Przyjaciele również opowiadali co robili np w Kosowie.
a w debile wiezycie że to Muslim zatakowało ameryke pierwsza
Polska trudny język?
wybrali sobie kraje które maja rope bo to najwiekszy zysk
W Afganie nie wydobywa się ropy.
ps: masz męża muslima?
Zatem ruszajcie nołjafły! Kto wie, może nawet poznacie jakąś niesadolową laskę?
Ja już mam swoją kobietę, wiec nikogo nie muszę poznawać. A dzisiaj się ruszyłem, o 6.30 bieganko, potem siłownia i robota. Zaraz znowu idę sobie pobiegać, więc się nie spinaj
Jestem z Ciebie taki dumny. Myślę, że już starczy wygłupów na dziś, ok?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów