Mer Paryża oświadczył, że w tym roku odwołuje jarmark bożonarodzeniowy z uwagi na "zalew tandety na tym targu".
Panie Francuz, te Wasze Renault Magnum aż takie szkaradne to nie jest, a mknące po autostradzie ciał w odniesieniu do Waszej polityki migracyjnej wygląda wręcz epicko nie tandetnie
PS Ramadan se k🤬o odwołuj!
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bloga zakładasz?
Wklej chociaż jakie zdjęcie psity lub cycków.
Wklej link do info jak juz
zasłyszane dziś z rana w TOK FM, więc raczej wiarygodne. Mało się nie udusiłem ze śmiechu jak usłyszałem czym to argumentują.
Abraxus napisał/a:
Bloga zakładasz?
Wklej chociaż jakie zdjęcie psity lub cycków.
nie chce mi się do piwnicy schodzić żeby jej zdjęcia pykać...
N................y
2017-11-22, 11:05
Co za dzikusy j🤬e.
To my ich uczyliśmy jeść widelcem
a oni odwołują nam jarmark bożonarodzeniowy w Paryżu, niewdzięczne k🤬y
Czy tam czasem Merem nie jest jakas zlewaczała baba?
Swoja droga powody moga być dwa:
Boja sie zamachu lub nie chca obrazić muzlimów.
To jest przezabawne jak lewusy i "liberałowie" z jednej strony kasuja europejska tradycje (bo swieta maja tam juz wymiar komercyjny i swiecki), z drugij strony wpycha się islam ze swoja religia i to dość agresywnie. Wiele francuskich miast jest co piatek blokowane przez wypiete tyłki i to juz nie przeszkadza, przeszkadza za to jakiś smieszny krzyz na totalnym zadupiu w Bretoni.
Cikawe kiedy choinki, mikołaje zostana zakazane jako przejaw faszystowskiej tradycji.
Up
sprawdziłem jest, jakaś Anne Hildago z parti socjalistycznej. To co się wyczynia teraz w ramach poprawności to już nie jest nawet tragikomedia tylko dramat...
Niezwyciężony napisał/a:
Co za dzikusy j🤬e.
To my ich uczyliśmy jeść widelcem
a oni odwołują nam jarmark bożonarodzeniowy w Paryżu, niewdzięczne k🤬y
I demontują pomnik największego Polaka w historii wszechświata jana pawlacza dwa poganie p🤬leni.
1................d
2017-11-22, 15:19
Aj się p🤬lą ci francuzi. Wzięliby zorganizowali zakaz oddychania białym i by mieli spokój. Przecież jak biały oddycha to tym samym wydala CO2 a jak wiadomo jest to gaz szkodliwy. Białe c🤬je naprodukują dwutlenku węgla a potem takie biedne 29 letnie dziecko z erytrei musi to wdychać i się truć.
Poza tym ten nasz porządek- nie każdy musi wstrzymywać się od srania na ulicy i r🤬aniu zwierząt! K🤬a!
Bądźmy tolerancyjni, zróbmy ze sobą porządek wp🤬du żeby nie przeszkadzać uciśnionym, biednym ciapaxom. Chyba nie pozwolimy żeby jechali na darmo taki kawał i nie wprowadzili swoich pokojowych norm obyczajowo- kulturowych.
s................s
2017-11-22, 17:25
a efektem twgo jest danie praw wyborczych kobietą , można mówić o ciapachach że to zwierżerta ale oni przynejmniej zwierze domowe nazwane kobieta trzyma krótko za morde a nie jak białe p🤬dy
Omledufromaży pop🤬liło całkowicie.
We Francji nie obchodzi się już świąt a rocznice wprowadzenia stanu wyjątkowego, ot taki nowy trend w postępowej uniji
shokobons napisał/a:
a efektem twgo jest danie praw wyborczych kobietą , można mówić o ciapachach że to zwierżerta ale oni przynejmniej zwierze domowe nazwane kobieta trzyma krótko za morde a nie jak białe p🤬dy
Masz w sumie troche racji. Gdyby Maria Skłodowska-Curie myślała o feministycznych pierdołach i o tym jak jest uciśniona, to by k🤬a dwóch nobli nie zdobyła.