Wyobraźcie sobie świat na opak, wydychamy tlen, ryby latają, faceci rodzą. A na ścianach ktoś chujem pisze KREDA.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
saves napisał/a:
Wygoglujcie "Pricasso".
Podaj swój adres, prześlę rachunek za mojego psychologa.
Na upartego śmiem napisać, że już to nastąpiło co opisałeś... Nawet gdzieś tutaj było jak ryby latają i wskakują same do łodzi jakby same się łowiły, a że facet urodził to też było. No i nie wytrzymałem i wygooglowałem...Także ten tego...
Pomogę Wam zdjąć nieco tej traumy. Marcey Hawk maluje cyckami.
O widzę kolega już zaczął, a chciałem ogłosić konkurs na prześciganie się w kolejnych propozycjach
Nie ogłaszasz konkursu. Kolega wcale nie zaczął a ty przestajesz widzieć.
21 = 3 * 7
Państwo utrzymuje obywateli a nie obywatele państwo, za przejazd polskimi autostradami otrzymujemy szmal, ciapatych się odsyła a nie przygarnia.
Z drugiej strony, oznaczałoby to, że faceci mieliby pizdy a laski chuje, i to one dymałyby nas, a nie my je.
.
.
.
Nie, to ja już podziękuję.
... choć niektórzy zapewne byliby przeszczęśliwi.
Z drugiej strony, oznaczałoby to, że faceci mieliby pizdy a laski chuje, i to one dymałyby nas, a nie my je.
.
.
.
Nie, to ja już podziękuję.
... choć niektórzy zapewne byliby przeszczęśliwi.
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów