📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Bezmózgi nie powinny mieć dzieci. Oczywiście nic złego nie ma w żartach, ale żart ma śmieszyć, a nie rozjebywać psychikę (szczególnie dzieciaków). Żenujące.
zerbatin napisał/a:
...ale żart ma śmieszyć, a nie rozjebywać psychikę.
No i pewnie śmieszył, nie koniecznie tamte "bombelki"
zerbatin napisał/a:
Bezmózgi nie powinny mieć dzieci. Oczywiście nic złego nie ma w żartach, ale żart ma śmieszyć, a nie rozjebywać psychikę (szczególnie dzieciaków). Żenujące.
W sumie racja, zapomniał przedrylować małpiatkom dupy
zerbatin napisał/a:
mnie smieszy i nie rozjebal psychiki
Coś pięknego
Draxiu napisał/a:
Myślałem że ten straszy dzieciak zszedł. Nie ruszał się
W pewnym momencie wygląda jakby się brandzlował. Może takie odgłosy kojarzą mu się z seksem.
Pocieszył się 5 sekund, a dzieci będą miały traumę na lata brawo . To by było śmieszne, gdyby nie fakt, że łatwo takim czymś komuś zjebać po całości dorosłe życie.
Jak ksiądz z ministrantami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów