📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ja tam stawiam na murzyna. Nie żebym zaczął nagle lubić czy szanować, ale trans tylko zbiera lepy na ryj i dyskutuje, a to dość słaba taktyka na wygraną w walce
Kiedy byłem mały, mieliśmy w domu lampowy telewizor typu elektron, który czasem stroiło się ręcznie (z pięści z boku bo śnieżył czy pasy wyświetlał) Mieliśmy także radio tranzystorowe i ojciec je podobnie stroił.
Może bambus gdzieś usłyszał o starych dobrych metodach strojenia?
Grodzka wróci do korzeni po takiej terapii. Bądźmy przy nadziei. Brawo Bambo!
Spryskać roundapem albo innym napalmem całość. Z nikogo na tej sali ludzi nie będzie.
Kiedy byłem mały, mieliśmy w domu lampowy telewizor typu elektron, który czasem stroiło się ręcznie (z pięści z boku bo śnieżył czy pasy wyświetlał) Mieliśmy także radio tranzystorowe i ojciec je podobnie stroił.
Tranzystor, Tranzycja, Transwestyta...
coś musi być na rzeczy
Kiedyś mały tatuaż dyskwalifikował z pracy w szkole. Dzisiaj można dorobić sobie cycki, kazać mówić do siebie per Pani i chodzić z dziewczynami razem do toalety.
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Kurwa a ja narzekałem na poczetnkrolownpolskinwywieszoby na ścianie, i paniami muzyki co na organach frakami lekcje robiła. Nie było transów i negroidów. Dobre cz nie wrócą nigdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów