Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawda jest taka że natura sprawiła że biały jest lepszy od czarnego i te wszystkie pierdolety tego nie zmienią !
Wnoszę o przeniesienie do działu "Fekalia"
Podpisuje się i wnoszę petycję o odstrzał małp tam zgromadzonych
Bardzo wyraźny początek upadku imperium jankeskiego nastąpił w momencie wyboru małpy na prezydenta.
To imperium tak upada, jak Rosja zajmuje Kijów.
Mam swoje lata i od 30 lat słyszę, akurat głównie z lewackich źródeł, że USA się kończy i to ich ostatnie podrygi. I jakoś tego końca nie widać. Wręcz przeciwnie, dalej dominują. Ale za kolejne 30 lat ci co się jeszcze nie urodzili też będą tak pierdolić.
Przecież to jakieś religijne zjeby. Coś tam bełkocze o Jezusie, Bogu i Panu naszym. Więc jakie to lewackie spierdolenie, raczej coś z drugiej strony.
To imperium tak upada, jak Rosja zajmuje Kijów.
Mam swoje lata i od 30 lat słyszę, akurat głównie z lewackich źródeł, że USA się kończy i to ich ostatnie podrygi. I jakoś tego końca nie widać. Wręcz przeciwnie, dalej dominują. Ale za kolejne 30 lat ci co się jeszcze nie urodzili też będą tak pierdolić.
Rosja zajmie Kijów, przynajmniej jego część do końca przyszłego roku.
Planowałem sobie za rok lub dwa by zrobić objazd po USA w ramach nadrobienia zaległości urlopowych. Taki przejazd od wybrzeża do wybrzeża autem kupionym gdzieś na miejscu. Patrząc na to co się tam od ostatniej dekady odpierdala to myślę, że okazja na taki wyjazd już minęła. Nie wiem czy przyjezdni też mogą wystąpić o pozwolenie na posiadanie broni, ale chyba bez klamki to bym z lotniska nie wyszedł nie mówiąc o dalszych wojażach. Najśmieszniejsze jest to, że wtedy miałem wizę do USA, ale nie chciało mi się jechać (dziewczyna, praca itp), a teraz jak nie trzeba wiz to strach jechać żeby nie wylądować na sadolu w jakiejś murzyńskiej kompilacji napadów
Tak, patrz dalej na świat przez internet to się akurat dużo o nim dowiesz. Szczególnie z portalu jak ten.
Planowałem sobie za rok lub dwa by zrobić objazd po USA w ramach nadrobienia zaległości urlopowych. Taki przejazd od wybrzeża do wybrzeża autem kupionym gdzieś na miejscu. Patrząc na to co się tam od ostatniej dekady odpierdala to myślę, że okazja na taki wyjazd już minęła. Nie wiem czy przyjezdni też mogą wystąpić o pozwolenie na posiadanie broni, ale chyba bez klamki to bym z lotniska nie wyszedł nie mówiąc o dalszych wojażach. Najśmieszniejsze jest to, że wtedy miałem wizę do USA, ale nie chciało mi się jechać (dziewczyna, praca itp), a teraz jak nie trzeba wiz to strach jechać żeby nie wylądować na sadolu w jakiejś murzyńskiej kompilacji napadów
Śmiało można jechać, wystarczy tylko omijać murzyńskie dzielnice w dużych miastach, a wręcz odpuścić sobie aglomeracje, bo w nich i tak nie ma nic ciekawego. Nie jest tam bardziej niebezpiecznie niż w Europie.
Śmiało można jechać, wystarczy tylko omijać murzyńskie dzielnice w dużych miastach, a wręcz odpuścić sobie aglomeracje, bo w nich i tak nie ma nic ciekawego. Nie jest tam bardziej niebezpiecznie niż w Europie.
Nie przekonasz go, on i tak wie swoje bo widział wszystko na Sadolu. A tu sama prawda, bo są filmiki. A że ktoś wrzuca akurat takie, bo sadole takie chcą oglądać, to mało istotny szczegół.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów