Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Erutlev nie zrobisz tego na słupa bo weryfikacja jest skrupulatna i jak mają tylko cień wątpliwości to odrzucają ci wniosek. W przypadku terminali płatniczych jest trudniej dostać w jakiś lewy sposób taki terminal, niż może się wydawać.
Dodatkowo, jeżeli kilka osób zgłosi jakieś problemy, to terminal jest blokowany. Jakby było tego mało, jak cię ktoś okradnie w ten sposób, w swoim banku prosisz o formularz chargeback i zwracają ci pieniądze, bo tego wymagają wydawcy kart (visa, mastercard etc). Płatności zbliżeniowe dzisiaj są najbezpieczniejszą metodą płatności. Wbrew powszechnej opinii ludzi którzy się "znają".
A to bardzo ciekawe co do mnie rozmawiasz bo sam mam terminal i jakoś nie zauważyłem aby było to skrupulatne ani aby nie dało się dać słupa.
Przyszedł handlowiec z firmy od terminali i dał mi już gotową umowę na dane jakie mu podałem - nawet nie wymagał dowodu osobistego do okazania - i zostawił urządzenie.
@Takafura
Wiesz, że mając konto możesz sprawdzić transakcje? Ba. Możesz nawet ją podważyć.
Wiem. Wiem też że jak dotąd nigdy jeszcze nie sprawdzałem historii konta za jakiś miesiąc tak od A do Z. A tu trzeba by zweryfikować KAŻDĄ swoją i żony płatność. Czarno to widzę...
...wystarczy że masz w portfelu więcej niż jedną kartę obsługującą płatności zbliżeniowe i... chuj z przekrętu!
Da radę.
Ale i tak to wszystko to jest sztuka dla sztuki bo co jak co ale gość z terminalem w łapie przy cudzych dupach wygląda podejrzanie na pierwszy rzut oka.
...wystarczy że masz w portfelu więcej niż jedną kartę obsługującą płatności zbliżeniowe i... chuj z przekrętu...
DOKŁADNIE!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów