Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomysł z dupy tak jak ryj kolesia występującego.
Aby mieć działający terminal trzeba go zarejestrować w firmie obsługującej płatności. Po nitce do kłębka dojdą do debila który myśli ze tak coś ukradnie i odda to w ząbkach.
Teoretycznie masz rację ale:
słyszałeś kiedyś o "słupach" ? No i kto z nas zauważy że mu z konta 49 zł ściągnięto w markecie w którym faktycznie byliśmy ?
Aby mieć działający terminal trzeba go zarejestrować w firmie obsługującej płatności. Po nitce do kłębka dojdą do debila który myśli ze tak coś ukradnie i odda to w ząbkach.
Ty tak na serio czy trollujesz?
Najprostsza metoda: Kupujesz od bezdomnego dowód (200-500zł max) albo kradniesz czyjeś dane dowodu. Zamawiasz w pewnej firmie "replikę" dowodu osobistego i dajesz swoje zdjęcie. Widziałem taką "replikę" dowodu i wygląda identycznie jak prawdziwy (chyba tylko jakiś specjalista od dowodów by się skapował bo ma wszystkie zabezpieczenia a baba w okienku bez szans).
Zresztą i tak nikt się nie spodziewa, że ktoś daje podrobiony.
Lecisz zakładać firmę na dane słupa, zakładasz rachunek bankowy i bierzesz terminal na firmę.
Nikt nie dodał że maksymalna kwota kradzieży to 49zł
Limit płatności zbliżeniowych w Polsce to 50pln ale wzrośnie od 2019r do 100pln,
przykładowo we francji to 20 euro (~88pln) w angli 30 funciaków (~140pln) czechach 500koron (~80pln) niemcy i włochy po 25 euro (~105pln)
Ty tak na serio czy trollujesz?
Najprostsza metoda: Kupujesz od bezdomnego dowód (200-500zł max) albo kradniesz czyjeś dane dowodu. Zamawiasz w pewnej firmie "replikę" dowodu osobistego i dajesz swoje zdjęcie. Widziałem taką "replikę" dowodu i wygląda identycznie jak prawdziwy (chyba tylko jakiś specjalista od dowodów by się skapował bo ma wszystkie zabezpieczenia a baba w okienku bez szans).
Zresztą i tak nikt się nie spodziewa, że ktoś daje podrobiony.
Lecisz zakładać firmę na dane słupa, zakładasz rachunek bankowy i bierzesz terminal na firmę.
ty to jednak jesteś najprawdziwszym geniuszem zła, tyle zachodu żeby kraść dobniaki
Dodatkowo, jeżeli kilka osób zgłosi jakieś problemy, to terminal jest blokowany. Jakby było tego mało, jak cię ktoś okradnie w ten sposób, w swoim banku prosisz o formularz chargeback i zwracają ci pieniądze, bo tego wymagają wydawcy kart (visa, mastercard etc). Płatności zbliżeniowe dzisiaj są najbezpieczniejszą metodą płatności. Wbrew powszechnej opinii ludzi którzy się "znają".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów