Jebać was wszystkich cwele.Ćwiczenia przed wyjazdem na Ukrainę, kobiety i dzieci to najwięksi wrogowie
Gdyby w końcu ukraincy przyznali się do ludobójstwa na Wołyniu i pozwolili Polakom dokonać ekshumacji zwłok,która jest od dziesiątek lat blokowana i zakzana,to te ruskie kacapy by mogły sie wiele nauczyć od swoich braci ukrainców.
Jebnij się w łeb ukraińsko-banderowska onuco.
Wal się ruuSSki dzbanie
Gdyby w końcu ukraincy przyznali się do ludobójstwa na Wołyniu i pozwolili Polakom dokonać ekshumacji zwłok,która jest od dziesiątek lat blokowana i zakzana,to te ruskie kacapy by mogły sie wiele nauczyć od swoich braci ukrainców.
I dlatego tak ważna jest edukacja i wymiany młodzieży, po to by poznać opinie, kulturę i historię innych narodów. Tzw prawdziwi Polacy ciągle protestują, że Ukraińcy uczą się na koszt Polaków. No i bardzo dobrze, bo dzięki temu jest szansa na zdobycie wiedzy. Oni byli inaczej uczeni w szkołach, my też uwielbiamy naszego Burego i Wołyniaka, o ruSSkich nie wspominam, bo to świat niszowy, jednak tez mają inna historię. Żeby przepraszać to trzeba wiedzieć za to i mieć tego świadomość. Myślisz, że jak będziesz krzyczeć do nich "przeproście za Wołyń" to będą wiedzieć o co chodzi? Znam opinie Ukraińców i Polaków na wspólne historyczne tematy. Dawna żona zajmowała się erratą prac Siemaszki na temat akcji na Wołyniu, porażające co tam było napisane, dla mnie Ukraińcy byli wtedy bandytami bez wyjątków. Jednak historia jest inna, poznałem ja z dwóch stron i wierz, albo nie, ale my też mamy ich za co przepraszać
Wal się ruuSSki dzbanie
I dlatego tak ważna jest edukacja i wymiany młodzieży, po to by poznać opinie, kulturę i historię innych narodów. Tzw prawdziwi Polacy ciągle protestują, że Ukraińcy uczą się na koszt Polaków. No i bardzo dobrze, bo dzięki temu jest szansa na zdobycie wiedzy. Oni byli inaczej uczeni w szkołach, my też uwielbiamy naszego Burego i Wołyniaka, o ruSSkich nie wspominam, bo to świat niszowy, jednak tez mają inna historię. Żeby przepraszać to trzeba wiedzieć za to i mieć tego świadomość. Myślisz, że jak będziesz krzyczeć do nich "przeproście za Wołyń" to będą wiedzieć o co chodzi? Znam opinie Ukraińców i Polaków na wspólne historyczne tematy. Dawna żona zajmowała się erratą prac Siemaszki na temat akcji na Wołyniu, porażające co tam było napisane, dla mnie Ukraińcy byli wtedy bandytami bez wyjątków. Jednak historia jest inna, poznałem ja z dwóch stron i wierz, albo nie, ale my też mamy ich za co przepraszać
Mieszkam grubo ponad 30 lat przy granicy z ukrainą,znam setki ukrainców,Ba....mam trochę rodziny na ukrainie.Pomimo różnicy poglądów i różnic w zdaniach każdemu ze znajomych i rodzinie pomogłem wydostać się stamtąd,dałem schronienie i pomogłem pojechać bezpiecznie dalej.Pomimo tego mały procent ukrainców mieszkających przy granicy z Polską ma jakikolwiek szacunek do Polaków.Zawsze od nich słyszałem,że to my zaczęliśmy Wołyń (co ciekawe zawsze sami zaczynają temat,bo ja jadę robić interesy,a nie bawić się w rozmawianie kto komu i gdzie...) ,dlatego mam w poważaniu tak samo ich jak i ruskich i niemców.Żaden z tych narodów nigdy nie był i nie będzie naszym przyjacielem ale jak trzeba to zawsze pomogę każdemu,kto tej pomocy będzie potrzebował bez względu to kim jest,ale nigdy nikt mnie nie przekona,że któryś z tych trzech narodów był lub będzie nam przychylny.
Teoretycznie niby biały człowiek... ale zachowuje się jak czarny... w sumie u ruskich mentalność dresiarska czyli zjebania umysłowego białych robiąca z nich mentalnych czarnuchów jest u nich bardziej popularna niż w Polsce... choć tych kurwi i u Nas się spotka.
Niby biały ale gorsze od czarnego.
Ps. Jebać to kurestwo zza Buga. Doły z wapnem i wyplenić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów