Kto oglądał ''Świat według ludwiczka'', to wie, jaki ubaw był z tej znakomitej postaci. Posłuchajcie jednych z lepszych tekstów Andiego Andersona.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógłbym nawet teraz obejrzeć ten serial, miał swój klimat oraz wiele podtekstów
Kiedyś czytałem, że Andy był wzorowany na jakimś prawdziwym ojcu, który ciągle był pod wpływem i niby stąd takie teksty miał ciągle.
Kiedyś czytałem, że Andy był wzorowany na jakimś prawdziwym ojcu, który ciągle był pod wpływem i niby stąd takie teksty miał ciągle.
Zmarnowałem 10 minut życia, bo z każdą minutą liczyłem, że nastąpi coś fajnego Większego gówna ze świecą szukać na Sadistiku
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Przeczytałem tylko "świat według ludwiczka">go to action zaloguj>piwo w ciemno>komentarz>oglądamy!
Bajka mojego dzieciństwa, co tu dużo mówić kultową. " tato ale sałata jest zielona, tak synu my to zaczęliśmy xD
Bajka mojego dzieciństwa, co tu dużo mówić kultowa. " tato ale sałata jest zielona, tak synu my to zaczęliśmy xD
przepraszam szeryfów ortografii
Bajka mojego dzieciństwa, co tu dużo mówić kultowa. " tato ale sałata jest zielona, tak synu my to zaczęliśmy xD
przepraszam szeryfów ortografii
PANxxxBDSM napisał/a:
Zmarnowałem 10 minut życia, bo z każdą minutą liczyłem, że nastąpi coś fajnego Większego gówna ze świecą szukać na Sadistiku
Ale pizda z Ciebie, wyimaginowane 50lat sobie ustawiłeś, bo wstyd było wybrać rocznik 1998 bądź 2000? W sumie nie twoja wina że urodziłeś się za późno żeby ogarniać tak zajebiste bajki jakie były kiedyś. A ludwiczek to legendarna i kultowa już bajka, której nie da rady podrobić. Naprawdę nie obarczaj się winą że ominął Cię najlepszy okres dorastania, za to możesz pluć sobie w pysk że nikt Ci nie uzmysłowił czym była np. bajka pt. "Świat Według Ludwiczka".
aż musiałem się zalogować żeby dać piwko. dobry humor fajnie sobie przypomnieć dzieciństwo aż ciężko uwierzyć, że kreskówka nie powstała w Polsce, tylko w USA gdzie niby wszyscy nawzajem cieszą się cudzymi sukcesami (Andy typowy cebularz)
Świetna bajka z dobrym przesłaniem... nie to co dzisiejsze gówna puszczane dla dzieci.
@Zimny_browar
Nie zgadzam się, sam mam 30 lat świetnie pamiętam te kreskówki z cartoon netwoork, ale i teraz da się znaleźć perełki. Np przy adventure time, flap jack mam wrażenie, że animatorzy i scenopisarze świetnie bawili się przy swojej robocie i robili to z ogromną pasją.
Nie zgadzam się, sam mam 30 lat świetnie pamiętam te kreskówki z cartoon netwoork, ale i teraz da się znaleźć perełki. Np przy adventure time, flap jack mam wrażenie, że animatorzy i scenopisarze świetnie bawili się przy swojej robocie i robili to z ogromną pasją.
Dlaczego DomPas dostał od razu piąteczkę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów