📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener napisał/a:
ikarus komunikacji miejskiej też, a mniej wstydu
Rozmawiając w ten sposób, przesiądźmy się wszyscy na rower. Nie trzeba będzie tłoczyć się z innymi a i zdrowiej. I korki się ominie
Dla mnie wstydem jest palenie gumy, puszczanie głośno muzyki, jazda z zimnym łokciem i ściganie się na światłach.
A Tico mi się akurat podoba. Ale o gustach się nie dyskutuje.
Pener napisał/a:
bo jest podobne do żelazka?
Nie, bo jest podobne do Twojej kuśki, a ja lubię małe rzeczy.
karinawaw napisał/a:
Nie, bo jest podobne do Twojej kuśki, a ja lubię małe rzeczy.
ej ej ej, wypraszam sobie, możesz mówić, że mały ale nie obrażaj mnie porównując go do tej konserwy na kółkach
Szkoda tylko, że w Tico przednia strefa zgniotu kończy się na tylnej osi.
Dziki93 napisał/a:
oooo za Ostrołękę miasto seksu i biznesu zawsze Piwo
WD - warszafka bielany
menelutor napisał/a:
Szkoda tylko, że w Tico przednia strefa zgniotu kończy się na tylnej osi.
sadistic.pl/tico-vs-polonez-vt91846.htm
@karinawaw
Jako pierwsze auto (czy też typowe po zakupy do sklepu osiedlowego), proszę bardzo, sam w latach 90-tych jeździłem maluchem, czy tico mojej mamy. Poza miastem - trumna na kółkach, zresztą trumna również na wszelkich miejskich dwupasmówkach, gdzie można przekroczyć 60-tkę. Kiedyś się o tym nie myślało, teraz wszyscy robimy wielkie halo - jak z zakładaniem dzieciom kasków, ochraniaczy na kolana, łokcie, itp, itd. Niemniej jednak kupowanie auta dla szpanu, a kupowanie auta lepszego niż tico/cc to dwie różne sprawy. Jeśli ktoś ma ochotę i pieniądze, to jego sprawa. Po prostu wielu ludzi (jeśli ich na to stać) lepiej czuje się choćby w przysłowiowej nowej BMW, Mercedesie, Audi - podobnie jak prawie każdy lepiej czułby się w pięknej willi pod miastem niż w ciasnej kawalerce przy przelotowej trasie.
Jako pierwsze auto (czy też typowe po zakupy do sklepu osiedlowego), proszę bardzo, sam w latach 90-tych jeździłem maluchem, czy tico mojej mamy. Poza miastem - trumna na kółkach, zresztą trumna również na wszelkich miejskich dwupasmówkach, gdzie można przekroczyć 60-tkę. Kiedyś się o tym nie myślało, teraz wszyscy robimy wielkie halo - jak z zakładaniem dzieciom kasków, ochraniaczy na kolana, łokcie, itp, itd. Niemniej jednak kupowanie auta dla szpanu, a kupowanie auta lepszego niż tico/cc to dwie różne sprawy. Jeśli ktoś ma ochotę i pieniądze, to jego sprawa. Po prostu wielu ludzi (jeśli ich na to stać) lepiej czuje się choćby w przysłowiowej nowej BMW, Mercedesie, Audi - podobnie jak prawie każdy lepiej czułby się w pięknej willi pod miastem niż w ciasnej kawalerce przy przelotowej trasie.
Ręka do wymiany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów