Lyon, Kalifat francuski
Lyon, Kalifat francuski
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uświadamiają znajomych odpowiednio głosuj kupuj polskie produkty
Nic w tym nie wskórasz. Sporo ludzi jest świadomych, ale jeszcze więcej ogłupionych i głosują na POPiS. Polskich produktów praktycznie juz nie ma. A jak niepolska władza zechce sprowadzić Murzynów - to to zrobią. Ja obstawiam po wyborach.
Nic w tym nie wskórasz. Sporo ludzi jest świadomych, ale jeszcze więcej ogłupionych i głosują na POPiS. Polskich produktów praktycznie juz nie ma. A jak niepolska władza zechce sprowadzić Murzynów - to to zrobią. Ja obstawiam po wyborach.
Tak, też myślę że po wyborach się zacznie, dlatego już od dawna stawiam na Sławka.
Muszą te ameby poczuć i doświadczyć to co zwykli mieszkańcy którym na głowy zesłano dżumę w postaci smoluchów i kozojebców.
kto Brytania? piękny kraj? od zawsze tam był splendor.... oni nawet elektryki nie potrafią normalnie w mieszkaniu zrobić.
To francja byla fajna tam było co odwiedzać wieże Aifla fajne laski ale już nie ma stoczyła się zaraz po nazistach tak to jest jak sie daje lewakom 100% władzy.
Najzabawniejsze jest to jak wywalali cały przemysł europejski bo im coś sie nie spodobało a potem okazało sie że jednak całe państwo od nich mocno na tym ciągło i zarabiało i teraz płaczą że nie chcą do nich korporacje wrócić z europy xD
Ale ciapatych to przyjmują na masową skale bo myślą że to pomoże... tak bo ci z arabi to mają tam łep do biznesów xD
Wypowiadaja się ci co tam nie byli. Wciąż jest fajnie. Wioski, miasteczka to wciaż typowa Francja. W większych miastach jak Paryż, Lyon faktycznie jest problem, ale już takie duże Carcassonne bezpieczniejsze od Warszawy nocą.
Wypowiadaja się ci co tam nie byli. Wciąż jest fajnie. Wioski, miasteczka to wciaż typowa Francja. W większych miastach jak Paryż, Lyon faktycznie jest problem, ale już takie duże Carcassonne bezpieczniejsze od Warszawy nocą.
Żyłem tam przez 1.5 roku. Godzina drogi od Nantes , w Saint Nazaire.
Stocznia 35k pracowników. Głównie biali tam pracowali a miasto przepełnione tym czarnym gównem. Co chwile stala grupka z dragami, nawet kurwa pod Barberem.. Z tego żyją. Oczywiście zawsze miło wspominam autostradę przy Paryżu i masa namiotów przy niej.
Francuzi są strasznie pizdowaci. Kilka lat i mamy Emiraty Francuskie z ich rządem .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów