📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na TikToku fizyki nie uczą dostatecznie. Ba... miernie...
Też bym się wkurwił gdybym miał taki sufit w mieszkaniu
Rodzice nic bo to wynajęte mieszkanie. I to na chłopaka jednej z tych dziewczyn
Najważniejsze że tępe piździska mają co wrzucić na ChujToka.
Odjebać jakieś amebowe gówno dla poklasku innych kretynów.
Wróżę karierę w Żabce albo na KurwoFansach
Odjebać jakieś amebowe gówno dla poklasku innych kretynów.
Wróżę karierę w Żabce albo na KurwoFansach
Dlaczego to właśnie przedstawicielki płci żeńskiej odpierdalają takie głupie rzeczy?
Scoo napisał/a:
Dlaczego to właśnie przedstawicielki płci żeńskiej odpierdalają takie głupie rzeczy?
ponieważ baby są zwyczajnie głupie. to tępe dzidy z defektami mózgowymi.
stwierdzam to po 14 latach byłego juz małżeństwa.
Trzeba mieć nasrane w głowie aby taki sufit podwieszany sobie robić w domu.
Co kobiety spierdolą, mężczyźni muszą naprawiać...
bardzo dobrze, że to trafiło do sieci, właściciel może pięknie wyremontować wszystko na koszt tych laleczek.
Stary ma teraz codziennie opierdoloną pałę przez następny rok, jeśli dobrze to rozegra i zagrozi suce wypierdoleniem z chaty... taka córka to przecież skarb a wy tu wyzywacie...
Takie to mogą tylko dupy dawać bo chyba tylko na to je stać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów