📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Życzenia od Chucka zawsze się spełniają, zawsze!
chyba fake...
Fejki Chucka przestają być fejkami, bo są Chucka
właśnie dowiedziałem się, że ten tekst pochodzi z oryginalnej wersji Hamleta (lewy dolny róg filmu).
Mówią, że Szekspir był oszustem i przypisywane mu teksty napisał ktoś inny... Jak myślisz kto? Nie ma wątpliwości, że życzenia od Chucka są życzeniami od Chucka.
ci co mówią że to fejk niech przygotują się na samobójstwo które Czak im popełni jak ich w nocy jebnie z tych samolotów
Jestem ekspertem z komisji Macierewicza i potwierdzam autentyczność tego nagrania.
Oczywiście samoloty lecą do tyłu i oba pilotuje Chuck.
Gratuluję firmie Volvo
nie pamiętem kiedy jakaś reklama
(a szczególnie czegoś tak mało popularnego wśród zwykłych ludzi jak ciężarówka)
odbiła się tak szerokim echem w internecie
gość który ją zrealizował powinien dostać reklamowego oscara
nie pamiętem kiedy jakaś reklama
(a szczególnie czegoś tak mało popularnego wśród zwykłych ludzi jak ciężarówka)
odbiła się tak szerokim echem w internecie
gość który ją zrealizował powinien dostać reklamowego oscara
jebie fakem
Taki potencjał i tak zjebać..... cała choinka powinna być z Chucków, a wtedy było by mistrzostwo świata, a tak to "legenda" Chucka została zmarnowana
To jest epickie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów