Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-12-22, 15:54 ]
@mic-ek
Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak ale podobają mi się te niemieckie okularnice
A chuj wie o co mu chodziło, może to sposób na walkę z nielegalną imigracją.
Z tego co czytam, gość był zdrowo jebnięty. Frustracje rozładowywał agresją, motyw pewnie był drugorzędny. Ale to raczej świadczy o porażce integracji, nawet tych, zdawałoby się, inteligentnych i wykształconych Arabów.
Szwedzi już dawno zauważyli, że lepiej integrowali się muzułmanie z Bośni niż chrześcijanie z Syrii. Pewnie dlatego, że Bośnia to Europa.
[ Dodano: 2024-12-22, 16:39 ]
Lewackie medium już ustaliło sprawcę 50-letni lekarz z Arabii Saudyjskiej, który zabił co najmniej dwie osoby, jest "byłym muzułmaninem, który wygłaszał tyrady przeciwko Niemcom za islamizację Europy" - przekazuje "Daily Mail". Zdaniem "Tagesspiegel", mężczyzna był fanem AfD i Elona Muska, gosc według nich jest lekarzem psychiatrą...
"Daily Mail" lewackim medium? To chyba najbardziej prawicowy brytyjski brukowiec.
Patrzcie, żołnierze wolności słowa wyjący, że Onet albo Wyborcza cenzurują komentarze, żalą się na Sadolu, że ktoś ich opluwa i żądają cenzury.
Zapomniałeś co to za portal?
Normalnie, komedia!
No właśnie nie wyznawca. Jest ateistą, który porzucił islam. Nie pasuje do stereotypu, ale kogo to obchodzi.
Nie zapomniałem czarnuchu, wyznawco Onetu i wyborczej,ha tfu!. Ale ja za takie komentarze dostawałem bana więc nie wiem dlaczego u tego homoseksualisty jest to tolerowane.
No właśnie nie wyznawca. Jest ateistą, który porzucił islam. Nie pasuje do stereotypu, ale kogo to obchodzi.
Ta, ateista
Siedemnasta sekunda:
No co w tej 17 sekundzie sobie uroiłeś? Bo oglądam już piąty raz i nic.
[ Dodano 2024-12-23, 17:29 ]
Nie zapomniałem czarnuchu, wyznawco Onetu i wyborczej,ha tfu!. Ale ja za takie komentarze dostawałem bana więc nie wiem dlaczego u tego homoseksualisty jest to tolerowane.
Ha tfu, Bracie! Lubię to nasze internetowe pozdrowienie, nawet bardziej niż rzymski salut.
Ja też dostawałem bana i co z tego? Moderacja banuje kogo chce, ale to prywatny portal, więc mają prawo. Gdybym miał swój, to tolerowałbym nawet największe bluźnierstwa i obelgi, bo wolność wypowiedzi jest dla mnie dobrem najwyższym. Ale nie mam.
mowisz o swojej starej? co ona ma do tematu?
Nieee, no co ty. Mówię o twojej babci która w auschwitz dawała dupy każdemu za kromkę spleśniałego sucharka żeby tylko nie zostać zagazowaną kominiarą🤗
Ha tfu, Bracie! Lubię to nasze internetowe pozdrowienie, nawet bardziej niż rzymski salut.
Ja też dostawałem bana i co z tego? Moderacja banuje kogo chce, ale to prywatny portal, więc mają prawo. Gdybym miał swój, to tolerowałbym nawet największe bluźnierstwa i obelgi, bo wolność wypowiedzi jest dla mnie dobrem najwyższym. Ale nie mam.
Ale ja mam prawo to zgłosić. Zaczynamy się zgadzać... Czuć atmosferę świąt!
No to radzę skierować się do laryngologa, bo ciapaty na filmiku w siedemnastej sekundzie wyraźnie wykrzykuje "allahu akbar".
A na filmach ze Smoleńska to pewnie widziałeś dobijanie rannych, co?
Bełkoce coś kręcąc głową, trzeba bardzo dużo chorej wyobraźni, żeby usłyszeć "Allahu Akbar".
A na filmach ze Smoleńska to pewnie widziałeś dobijanie rannych, co?
Typ podnosi głowę, aby krzyknąć "allachu akbar" i ten okrzyk jest wyraźny.
Wypierasz fakty? Twoja sprawa. Każdy kto zechce, puści sobie filmik i oceni kto ma rację.
Typ tylko stęka po okrzykach policjanta "ok, ok" kiwając głową i czasem coś jęczy niezrozumiale. Jest jakiś okrzyk, który jak się bardzo chce, można wziąć za "Allahu Akbar", ale to nawet nie jest jego głos, raczej tego policjanta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów