18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:10
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
Jak na razie 3 trupy. Podobno Syryjczyk, ale to niepotwierdzone info. Przebił się przez barykady zabezpieczające...

Zmieniono 6 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dragonix 2024-12-22, 15:47
Niedługo to będzie tradycja jak w hiszpani, raz do roku śmiałkowie będą się sprawdzali w odwadze na jarmarku świątęcznym ,ale zamiasta byka będą wszelakie pojazdy mechaniczne

[ Dodano: 2024-12-22, 15:54 ]
@mic-ek
Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak ale podobają mi się te niemieckie okularnice
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-22, 16:33
shoe5maker napisał/a:

A chuj wie o co mu chodziło, może to sposób na walkę z nielegalną imigracją.

Z tego co czytam, gość był zdrowo jebnięty. Frustracje rozładowywał agresją, motyw pewnie był drugorzędny. Ale to raczej świadczy o porażce integracji, nawet tych, zdawałoby się, inteligentnych i wykształconych Arabów.

Szwedzi już dawno zauważyli, że lepiej integrowali się muzułmanie z Bośni niż chrześcijanie z Syrii. Pewnie dlatego, że Bośnia to Europa.

[ Dodano: 2024-12-22, 16:39 ]
wojtas123 napisał/a:

Lewackie medium już ustaliło sprawcę 50-letni lekarz z Arabii Saudyjskiej, który zabił co najmniej dwie osoby, jest "byłym muzułmaninem, który wygłaszał tyrady przeciwko Niemcom za islamizację Europy" - przekazuje "Daily Mail". Zdaniem "Tagesspiegel", mężczyzna był fanem AfD i Elona Muska, gosc według nich jest lekarzem psychiatrą...

"Daily Mail" lewackim medium? To chyba najbardziej prawicowy brytyjski brukowiec.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-12-22, 17:04
TwójCzarnyPan napisał/a:

Patrzcie, żołnierze wolności słowa wyjący, że Onet albo Wyborcza cenzurują komentarze, żalą się na Sadolu, że ktoś ich opluwa i żądają cenzury.
Zapomniałeś co to za portal?
Normalnie, komedia!
No właśnie nie wyznawca. Jest ateistą, który porzucił islam. Nie pasuje do stereotypu, ale kogo to obchodzi.

Nie zapomniałem czarnuchu, wyznawco Onetu i wyborczej,ha tfu!. Ale ja za takie komentarze dostawałem bana więc nie wiem dlaczego u tego homoseksualisty jest to tolerowane.
Zgłoś
Gaiseric 2024-12-22, 17:11 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No właśnie nie wyznawca. Jest ateistą, który porzucił islam. Nie pasuje do stereotypu, ale kogo to obchodzi.

Ta, ateista

Siedemnasta sekunda:

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 17:17
Gaiseric napisał/a:

Ta, ateista
Siedemnasta sekunda:

No co w tej 17 sekundzie sobie uroiłeś? Bo oglądam już piąty raz i nic.

[ Dodano 2024-12-23, 17:29 ]
BigLebovsky napisał/a:

Nie zapomniałem czarnuchu, wyznawco Onetu i wyborczej,ha tfu!. Ale ja za takie komentarze dostawałem bana więc nie wiem dlaczego u tego homoseksualisty jest to tolerowane.

Ha tfu, Bracie! Lubię to nasze internetowe pozdrowienie, nawet bardziej niż rzymski salut.

Ja też dostawałem bana i co z tego? Moderacja banuje kogo chce, ale to prywatny portal, więc mają prawo. Gdybym miał swój, to tolerowałbym nawet największe bluźnierstwa i obelgi, bo wolność wypowiedzi jest dla mnie dobrem najwyższym. Ale nie mam.
Zgłoś
jozinb Wczoraj 20:15
Kefir30 napisał/a:

XDDD beka

mowisz o swojej starej? co ona ma do tematu?
Zgłoś
Kefir30 Wczoraj 20:31
jozinb napisał/a:

mowisz o swojej starej? co ona ma do tematu?

Nieee, no co ty. Mówię o twojej babci która w auschwitz dawała dupy każdemu za kromkę spleśniałego sucharka żeby tylko nie zostać zagazowaną kominiarą🤗
Zgłoś
BigLebovsky Wczoraj 21:29
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ha tfu, Bracie! Lubię to nasze internetowe pozdrowienie, nawet bardziej niż rzymski salut.
Ja też dostawałem bana i co z tego? Moderacja banuje kogo chce, ale to prywatny portal, więc mają prawo. Gdybym miał swój, to tolerowałbym nawet największe bluźnierstwa i obelgi, bo wolność wypowiedzi jest dla mnie dobrem najwyższym. Ale nie mam.

Ale ja mam prawo to zgłosić. Zaczynamy się zgadzać... Czuć atmosferę świąt!
Zgłoś
Gaiseric Dzisiaj 2:01
TwójCzarnyPan napisał/a:

No to radzę skierować się do laryngologa, bo ciapaty na filmiku w siedemnastej sekundzie wyraźnie wykrzykuje "allahu akbar".

Hitler był lewakiem
Zgłoś
TwójCzarnyPan Dzisiaj 12:02
Gaiseric napisał/a:

No to radzę skierować się do laryngologa, bo ciapaty na filmiku w siedemnastej sekundzie wyraźnie wykrzykuje "allahu akbar".

Bełkoce coś kręcąc głową, trzeba bardzo dużo chorej wyobraźni, żeby usłyszeć "Allahu Akbar".

A na filmach ze Smoleńska to pewnie widziałeś dobijanie rannych, co?
Zgłoś
Gaiseric Dzisiaj 15:17
TwójCzarnyPan napisał/a:

Bełkoce coś kręcąc głową, trzeba bardzo dużo chorej wyobraźni, żeby usłyszeć "Allahu Akbar".
A na filmach ze Smoleńska to pewnie widziałeś dobijanie rannych, co?

Typ podnosi głowę, aby krzyknąć "allachu akbar" i ten okrzyk jest wyraźny.
Wypierasz fakty? Twoja sprawa. Każdy kto zechce, puści sobie filmik i oceni kto ma rację.

Hitler był lewakiem
Zgłoś
TwójCzarnyPan Dzisiaj 16:03
Gaiseric napisał/a:

Typ podnosi głowę, aby krzyknąć "allachu akbar" i ten okrzyk jest wyraźny.
Wypierasz fakty? Twoja sprawa. Każdy kto zechce, puści sobie filmik i oceni kto ma rację.

Typ tylko stęka po okrzykach policjanta "ok, ok" kiwając głową i czasem coś jęczy niezrozumiale. Jest jakiś okrzyk, który jak się bardzo chce, można wziąć za "Allahu Akbar", ale to nawet nie jest jego głos, raczej tego policjanta.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem