Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ależ oczywiście!
W końcu logicznym jest, że muzułmański imigrant popiera anty-islamską i anty-imigrancką partię i wpierdala się autem w tłum białych na jarmarku bożonarodzeniowym, dokładnie tak jak w przeszłości robili to islamscy ekstremiści
Jutro okaże się, że miał na ścianie w sypialni wielki plakat z podobizną Donalda Trumpa, a w salonie stał posąg do złudzenia przypominający Andersa Breivika.
Ależ oczywiście!
W końcu logicznym jest, że muzułmański imigrant popiera anty-islamską i anty-imigrancką partię i wpierdala się autem w tłum białych na jarmarku bożonarodzeniowym, dokładnie tak jak w przeszłości robili to islamscy ekstremiści
Po częsci ma to sens patrz. Wyjeżdzasz sobie do kraju jako inteligentny typ. Pracujesz i dobrze zarabiasz. Kraj zamiast przywozić ludzi inteligentnych to sprowadzą patologię która niszczy ci miasto. Nienawidzisz rządu za to że ludzie na ulicy widzą ciebie że jesteś taki sam jak ci podludzie z twojego regionu. Postanawiasz wyżyć się na ludności cywilnej. W sensie wszystko spoko ale typ mógł przeprowadzić jakiś zamach na rodziny polityków czy coś. Ale po części jego nienawiść ma sens
Po częsci ma to sens patrz. Wyjeżdzasz sobie do kraju jako inteligentny typ. Pracujesz i dobrze zarabiasz. Kraj zamiast przywozić ludzi inteligentnych to sprowadzą patologię która niszczy ci miasto. Nienawidzisz rządu za to że ludzie na ulicy widzą ciebie że jesteś taki sam jak ci podludzie z twojego regionu. Postanawiasz wyżyć się na ludności cywilnej. W sensie wszystko spoko ale typ mógł przeprowadzić jakiś zamach na rodziny polityków czy coś. Ale po części jego nienawiść ma sens
Hmm....
...nie, dla mnie to dalej nie ma sensu.
Bo jakby mu afrykańskie odpady napływające do Europy przeszkadzały, to by się wjebał autem w tłum imigrantów albo propalestyński protest, a jakby mu rząd przeszkadzał to (tak jak wspomniałeś) zabiłby jakiegoś polityka.
O, pojawił się prawdopodobny motyw: wprost.pl/swiat/11894235/magdeburg-prokuratura-ujawnila-motyw-sprawcy-...
"Przedstawiciel niemieckiej prokuratury podczas konferencji prasowej poinformował, że „motyw sprawcy jest badany”. Wskazał, że ze śledztwa wynika wstępnie, iż był on „niezadowolony z traktowania uchodźców z Arabii Saudyjskiej w Niemczech”.
Tak jak napisala Oriana Fallaci. Nie ma nie radyklanych muzulmanow. Oni co najwyzej zyja w uspieniu. Mily sasiad stary Ahmed mowi dzien dobry, usmiecha sie. Pewnego dnia podzyna ci gardlo i wpada do przedszkola z maczeta.
Islam jest najbardziej krwiożercza zdziczala religia jaka istnieje. Oni podpala caly swiat dla swojego proroka pedofila.
Nie, bo teraz trafi do więzienia gdzie będzie miał lepiej niż Ty a dodatkowo będziesz płacił na niego podatki pracując u szwaba
Tylko że ja nie pracuję i żyję z twoich podatków.
Jakby mi przez leb nawet tylko przelecial taki pomysl to zrobie harakiri plastikowym widelcem bo sam nie dam rady zyc z taka hanba.
Referendum to sa proste pytania z odpowiedza tak lub nie a nie pytania stwierdzajace na ktore obie odpowiedzi sa zle.
Kolejny pisowski kretyn ktory lyka propagande.
Pis wpuscil wiecej ciaparuchow niz jakakolwiek inna partia kiedykolwiek.
Jak na razie Tusk rzadzi a brudasow przy plocie dalej nie wpuszczaja.
Co wiecej Tusk wystapil do UE do zawieszenie prawa co azylu dla nielegalnych? Czemu pis tego nie zrobil?
Co? Hahahahaha
A ja pamietam ze na jego lokal napadly koscieje napinacze w szeleszczących dresach. Zaczeli okradac mu lokal. Facet ozenil jednemu noz do kebaba w kiche w obronie koniecznej.
Zabil smiecia i zrobil nam wszystkim przysluge a poszedl siedziec jak za czlowieka.
Dlaczego mnie utożsamiasz z pisowcami? Ja jedynie stwierdzam fakt że jebany plebs dał się namówić rudemu skurwielowi, ale jak widać Ciebie to boli więc się ujawniłeś na kogo głosowałeś 😀
Kazać sobie mógł. Najgorsze jest to, że znalazło się tylu baranów, którzy posłusznie wykonali jego rozkaz.
Jakby mi przez leb nawet tylko przelecial taki pomysl to zrobie harakiri plastikowym widelcem bo sam nie dam rady zyc z taka hanba.
Referendum to sa proste pytania z odpowiedza tak lub nie a nie pytania stwierdzajace na ktore obie odpowiedzi sa zle.
Kolejny pisowski kretyn ktory lyka propagande.
Pis wpuscil wiecej ciaparuchow niz jakakolwiek inna partia kiedykolwiek.
Jak na razie Tusk rzadzi a brudasow przy plocie dalej nie wpuszczaja.
Co wiecej Tusk wystapil do UE do zawieszenie prawa co azylu dla nielegalnych? Czemu pis tego nie zrobil?
Co? Hahahahaha
A ja pamietam ze na jego lokal napadly koscieje napinacze w szeleszczących dresach. Zaczeli okradac mu lokal. Facet ozenil jednemu noz do kebaba w kiche w obronie koniecznej.
Zabil smiecia i zrobil nam wszystkim przysluge a poszedl siedziec jak za czlowieka.
Ej ale wiesz na ile są ważne wizy? Czy bedziesz poerdolił że ci ludzie wjechali do nas na zawsze. Za to przy tusku podoba mi sie dawanie odszkodowania nielegalom że byli trzymani w obozach
Został objęty rządowym programem 900 minus.
[ Dodano 2024-12-22, 05:39 ]
Rozumiecie co znaczy na głównej na Onecie? Było na czerwono przez chwilę jako główna wiadomość i zastąpiła ją Polska Polityka. Widzę że nie rozumiecie sytuacji tak samo jak Pani z Koalicji która powiedziała że w Polsce przecież też ludzie w siebie wjeżdżają.
W dupę tak to się zgadza, często bez mydła / lubrykantów
[ Dodano 2024-12-22, 05:45 ]
Nie długo wybory w Niemczech ,tak sie buduje frekfencję
Wczoraj akurat przypominalem sobie zamach w berlinie gdzie jakas ciapata kurwa z kozy zabila naszego ciezko pracujacego rodaka i zastanawialem sie dlaczego te ataki sie tak nagle skonczyly i ogolnie ostatnio wzgledny spokoj niz jeszcze te kilka lat temu. Nigdy zadnego ciapatego i czarnego skurwysynstwa w naszym kraju chociaz jest i tak tego coraz wiecej, jak pluskwy zaraz przyleca nastepni i za lat kilkanascie bedzie coraz gorzej, to fakt nie opinia. Przykro to mowic, ale unia europejska tak jak nas wepchnela w rozwoj i pozwolila na wiele, tak obecnie przez wszelkie zielone lady i inne chujostwa sciaga nas na dno, na szczycie drabiny sa te smiecie w kolorze gowna nieslusznie nazywani ludzmi
XDDD beka
Czy jest tu jakiś moderator? Dlaczego toleruje się tego typu komentarze? @ ???
Patrzcie, żołnierze wolności słowa wyjący, że Onet albo Wyborcza cenzurują komentarze, żalą się na Sadolu, że ktoś ich opluwa i żądają cenzury.
Zapomniałeś co to za portal?
Normalnie, komedia!
[ Dodano: 2024-12-22, 15:19 ]
Jedno było pewne od początku, że to brudny wyznawca pedofila, nie gardzący kozami.
No właśnie nie wyznawca. Jest ateistą, który porzucił islam. Nie pasuje do stereotypu, ale kogo to obchodzi.
No właśnie nie wyznawca. Jest ateistą, który porzucił islam. Nie pasuje do stereotypu, ale kogo to obchodzi.
A chuj wie o co mu chodziło, może to sposób na walkę z nielegalną imigracją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów