Jak na razie 3 trupy. Podobno Syryjczyk, ale to niepotwierdzone info. Przebił się przez barykady zabezpieczające...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiecie co znaczy na głównej na Onecie? Było na czerwono przez chwilę jako główna wiadomość i zastąpiła ją Polska Polityka. Widzę że nie rozumiecie sytuacji tak samo jak Pani z Koalicji która powiedziała że w Polsce przecież też ludzie w siebie wjeżdżają.
Okazuje się że lekarz był wyznawcą AFD a nie islamu , i co teraz powiecie ? . Dalej Kaczyński winien ?
guliusz napisał/a:
Okazuje się że lekarz był wyznawcą AFD a nie islamu , i co teraz powiecie ? . Dalej Kaczyński winien ?
To ze ten saud jest antyislamski, to typowe mataczenie i mylenie tropow.
Tydzień przed wydarzeniem znajomi pytali czy jadę na jakiś jarmark odpowiedziałam że oczywiście że nie bo będzie jakiś zamach. Jestem wróżka zamachuszka chyba. Ale serio nie chodzę już w miejsca gdzie jest skupisko ludzi.
Dlaczego jest tak mało materiałów jak na takie grube wydarzenie? Każdą kolizję filmuje kilka osób a tu coś podejrzanie pusto.
A jak tam zachamsz w Szczecienie gdzie ukriniec wjechał w tłum ludzi ?
Czegoś tym świętom brakowało
Testoviron123456 napisał/a:
A jak tam zachamsz w Szczecienie gdzie ukriniec wjechał w tłum ludzi ?
Cicho, to nie był żaden ukrainiec, to obywatel Polski zamieszkały w Szczecinie. To, że go wywieźli cichaczem na UPAdlinu, to jeszcze nic nie znaczy...
Ich tam zawsze rozpierdalają w Niemczech na tych jarmarkach bożonarodzeniowych
Dostojny napisał/a:
Cicho, to nie był żaden ukrainiec, to obywatel Polski zamieszkały w Szczecinie. To, że go wywieźli cichaczem na UPAdlinu, to jeszcze nic nie znaczy...
Tak tak wiem dogmat o niewinności banderowców ciągle zywy w sóerd fajnopolaczków najlepsze jest to że ci debile dalej to wypierają mimo że wyciekły jego zdjecia z ukrainsiej armi z flaga bandery
adeekk1 napisał/a:
Tradycji stało się zadość. Wesołych świąt niemieckie ścierwa
Zamordowani to Polacy w tym 8 dzieci.
[ Dodano 2024-12-21, 16:41 ]
NitroCarbon napisał/a:
To ze ten saud jest antyislamski, to typowe mataczenie i mylenie tropow.
No no, tak było.
Folur napisał/a:
wstawaj, zesrałeś się!
jak i reszta polactwa ktora teraz w komentarzach bedzie sobie podbudowywac ego, w jakim to cudownym kraju zyja
Nie podoba się? to wypierdalaj palancie!
guliusz napisał/a:
Okazuje się że lekarz był wyznawcą AFD a nie islamu
Ależ oczywiście!
W końcu logicznym jest, że muzułmański imigrant popiera anty-islamską i anty-imigrancką partię i wpierdala się autem w tłum białych na jarmarku bożonarodzeniowym, dokładnie tak jak w przeszłości robili to islamscy ekstremiści
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów