Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwykłych ludzi szkoda. Ale to oni wybierani kierunek polityki. Kiedy Europa się obudzi ? Sadiatic to lepsze źródło informacji niż nie jedna strona informacyjna.
Jakich ludzi?
U nas herr TüSSk kazał plebsowi zbojkotować referendum 😂
Kazać sobie mógł. Najgorsze jest to, że znalazło się tylu baranów, którzy posłusznie wykonali jego rozkaz.
Nie wspolczuje.
[ Dodano 2024-12-21, 08:19 ]
Jak to co mają? Allah Akbar wybić Niemców to ich motto
Uciekli ponoc od gowna ;D biedni ucisnieni, a zrobia z niemiec to samo gowno, z kozami na ulicach, straganami i brudem
uważaj abraxus bo jeśli dalej ci będą przyrastać połączenia między neuronami w tym tempie to zaczniesz na PIS głosować.
Jakby mi przez leb nawet tylko przelecial taki pomysl to zrobie harakiri plastikowym widelcem bo sam nie dam rady zyc z taka hanba.
[ Dodano 2024-12-21, 10:21 ]
U nas herr TüSSk kazał plebsowi zbojkotować referendum 😂
Referendum to sa proste pytania z odpowiedza tak lub nie a nie pytania stwierdzajace na ktore obie odpowiedzi sa zle.
Kolejny pisowski kretyn ktory lyka propagande.
Pis wpuscil wiecej ciaparuchow niz jakakolwiek inna partia kiedykolwiek.
Jak na razie Tusk rzadzi a brudasow przy plocie dalej nie wpuszczaja.
Co wiecej Tusk wystapil do UE do zawieszenie prawa co azylu dla nielegalnych? Czemu pis tego nie zrobil?
[ Dodano 2024-12-21, 10:22 ]
U nas będzie to samo, niech tylko Trzaskowski wygra i cały niepotrzebny element z zachodu, przyjedzie do nas.
Co? Hahahahaha
[ Dodano 2024-12-21, 10:25 ]
Pamiętam że w Ełku była sytuacja gdzie jakiś Turek zabił Polaka to na drugi dzień mu budkę z kebabem spalili
A ja pamietam ze na jego lokal napadly koscieje napinacze w szeleszczących dresach. Zaczeli okradac mu lokal. Facet ozenil jednemu noz do kebaba w kiche w obronie koniecznej.
Zabil smiecia i zrobil nam wszystkim przysluge a poszedl siedziec jak za czlowieka.
Mówią, że to 50-letni lekarz pochodzenia z Arabii Saudyjskiej
Czyli zaś Pedałzen jednak głosił prawdę, że na pontonach to sami lekarze i inżynierowie
Na Onecie zero wzmianki na ten temat , czyżby niewygodny temat ?
Właśnie przeglądam der Onet nic się nie wydarzyło to na pewno nagranie z AI 😁😁
@centurion
Wychodzą ciekawe kwiatki. Mianowicie nasz saudyjski kolega fantazjował już na temat zamachu(i robił to publicznie pod swoim nazwiskiem) w sierpniu/wrześniu ubiegłego roku. Zostało to zgłoszone teoretycznie do odpowiednich organów. Co znowu nie pozwoliło odpowiednio wcześniej zareagować i spacyfikować gnoja?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów