Jak na razie 3 trupy. Podobno Syryjczyk, ale to niepotwierdzone info. Przebił się przez barykady zabezpieczające...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Akurat niemaszkom takie atrakcje należą się codziennie.
[ Dodano: 2024-12-20, 22:18 ]
Czy jest tu jakiś moderator? Dlaczego toleruje się tego typu komentarze? @Angel ???
[ Dodano: 2024-12-20, 22:18 ]
Folur napisał/a:
wstawaj, zesrałeś się!
jak i reszta polactwa ktora teraz w komentarzach bedzie sobie podbudowywac ego, w jakim to cudownym kraju zyja
Czy jest tu jakiś moderator? Dlaczego toleruje się tego typu komentarze? @Angel ???
@darnext123:
Właśnie o to chodzi żeby prostymi ogólnodostępnymi sposobami siać terror. To ma pokazać że człowiek na każdym kroku może spodziewać się ataku wszelkimi możliwymi sposobami. Wykorzystanie zwykłego samochodu do ataku terrorystycznego nie wymaga prawie żadnych przygotowań, w żaden sposób nie rzuca się w oczy i ciężko służbom monitorować takie przygotowania. W przypadku takich zamachów nie potrzeba być w żadnej organizacji terrorystycznej które są często pod okiem służb a wystarczy być zradykalizowanym wyznawcą i na ogólnodostępnych np islamskich stronach internetowych dać się przekonać do zabijanie "niewiernych".
Właśnie o to chodzi żeby prostymi ogólnodostępnymi sposobami siać terror. To ma pokazać że człowiek na każdym kroku może spodziewać się ataku wszelkimi możliwymi sposobami. Wykorzystanie zwykłego samochodu do ataku terrorystycznego nie wymaga prawie żadnych przygotowań, w żaden sposób nie rzuca się w oczy i ciężko służbom monitorować takie przygotowania. W przypadku takich zamachów nie potrzeba być w żadnej organizacji terrorystycznej które są często pod okiem służb a wystarczy być zradykalizowanym wyznawcą i na ogólnodostępnych np islamskich stronach internetowych dać się przekonać do zabijanie "niewiernych".
Kurde, przypomina mi to kręgle
Oguem straszne ale czego można się spodziewać po tych szmatogłowach
Oguem straszne ale czego można się spodziewać po tych szmatogłowach
Było 11, a już gadają że tylko 2 osoby śmiertelne.
Tyle komentarzy a nikt nie podał że sprawca to saudyjczyk a nie syryjczyk który od 2006 roku jest u szwabów i pracuje jako lekarz w Bernburgu
Źródło - mdr.de/nachrichten/sachsen-anhalt/magdeburg/magdeburg/liveticker-ansch...
Źródło - mdr.de/nachrichten/sachsen-anhalt/magdeburg/magdeburg/liveticker-ansch...
czyli oficjalnie mamy swieta 🎉😁
A może mi ktoś podesłać filmik z kamery jak wjeżdża na meila? m.j2005@wp.pl
percioziom napisał/a:
Było 11, a już gadają że tylko 2 osoby śmiertelne.
Nikt nie zginął - 7 zmarło w wyniku powikłań po przebytym COVID, 3 na zawał spowodowany rykiem dzikiego tłumu Niemców, a jeden z powodu podeszłego wieku. Tłum Niemców zaczął wznosić nieprzyjazne okrzyki podczas tradycyjnej parady samochodowej zorganizowanej przez islamskiego lekarza z okazji świąt chanuka.
@Velture
@GeorgeHarvey1
Zachwyty nad bezpieczną Polską ehhhhh. Gówno prawda, na prowincji, wsi, czy w powiatowych miastach jeszcze tak, ale w jakimkolwiek większym mieście/aglomeracji to mżonki. Kawiorowa lewica, bananowe dzieci, lekkoduchy, p0liniaki jak zwał tak zwał, w ogóle nie kalkulują w ten sposób. Posiadają zupełnie inny zestaw wartości. Oczywiście... będą kluczyć, grać na emocjach, wykorzystają do tego los dzieci, baaa odwołają się nawet do religii i nauczania KK. To są zaprzańce bez kręgosłupa moralnego i kszty honoru. Bezideowa szara masa jaką w większości są Polacy jako naród, obudzi się jak zawsze po uszy w gównie, po skoku na główkę do pustego basenu. Daję nam max 10lat, potem już poleci kaskadowo. Ktoś napiszę, że pierdzielę kocopoły, ok, spójrz na piramidę wieku i dzietność. Przegraliśmy.
@GeorgeHarvey1
Zachwyty nad bezpieczną Polską ehhhhh. Gówno prawda, na prowincji, wsi, czy w powiatowych miastach jeszcze tak, ale w jakimkolwiek większym mieście/aglomeracji to mżonki. Kawiorowa lewica, bananowe dzieci, lekkoduchy, p0liniaki jak zwał tak zwał, w ogóle nie kalkulują w ten sposób. Posiadają zupełnie inny zestaw wartości. Oczywiście... będą kluczyć, grać na emocjach, wykorzystają do tego los dzieci, baaa odwołają się nawet do religii i nauczania KK. To są zaprzańce bez kręgosłupa moralnego i kszty honoru. Bezideowa szara masa jaką w większości są Polacy jako naród, obudzi się jak zawsze po uszy w gównie, po skoku na główkę do pustego basenu. Daję nam max 10lat, potem już poleci kaskadowo. Ktoś napiszę, że pierdzielę kocopoły, ok, spójrz na piramidę wieku i dzietność. Przegraliśmy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów